Verbouwen

Zzp’er kiest voor kwalitatieve schuurmachine

Geschreven door admin

Als zzp’er weet je als geen ander dat je geld maar één keer kunt uitgeven. Een zzp’er is daarom ook meer bewust van zijn aankopen en de keuzes die hij of zij maakt. Zo zie je vaak dat zzp’ers graag wat meer betalen als ze hier kwalitatief gereedschap voor terugkrijgen. Waarom? Nou kwalitatief gereedschap vereenvoudigd niet alleen de klus, maar heeft vaak ook een langere levensduur. Hiervan is ook sprake bij schuurmachines, want een goede schuurmachine is het halve werk. Ben jij een zzp’er en op zoek naar een kwalitatief goede schuurmachine? Dan is het verstandig om onderstaande tips eens te bekijken?

1. Het merk bepaald grotendeels de kwaliteit

Het merk schuurmachine kan je al veel vertellen over de kwaliteit. Niet alle schuurmachine merken streven namelijk naar kwaliteit. Integendeel, veel merken zijn namelijk bedoeld voor de budgetklussers en doe-het-zelvers. Voor kwalitatieve schuurmachines moet je zijn bij merken als Makita, Bosch, DeWalt of Festool. Bedrijven die zich gespecialiseerd hebben in het ontwikkelen en verbeteren van hun producten. Kies je voor één van deze schuurmachine merken, dan mag je een goede prijs- kwaliteitsverhouding verwachten.

2. Recensies geven inzicht

Recensies geven inzicht in dingen die je niet zo even op een salespagina kunt vinden. De prijzen zijn al bekend en de eigenschappen van een schuurmachine ook, maar of de machine daadwerkelijk levert waar jij naar op zoek bent is de vraag. Ligt het handvat wel goed in de hand en is de schuurzool niet meteen stuk na een paar keer schuren. Allemaal vragen die vaak direct worden beantwoord als je de recensies eens goed doorneemt. Houd er wel rekening mee dat vaak alleen negatief nieuws wordt geplaatst, laat je daarom niet weerhouden van de aankoop door één negatieve reactie op honderd positieve reacties.

3. Hoge garantie is hoge kwaliteit

Een bedrijf die een hoge garantie durft te geven op zijn schuurmachines is zeker van zijn zaak. Hij vertrouwd erop dat zijn product het volhoudt gedurende de garantietermijn. Er zijn zelfs bedrijven die tot 3 jaar aan garantie geven op hun schuurmachines. Binnen die 3 jaar draait het bedrijf (onder bepaalde voorwaarden) op voor vervanging en reparatie van onderdelen. Geen bedrijf zal hoge garanties geven als het product van slechte kwaliteit is.