Interieur

Een sfeerhaard met tv meubel in de aanbouw

Geschreven door admin

De regenachtige herfstdagen en koude winterdagen komen er weer aan. Ziet u uzelf al heerlijk met een kop warme chocolademelk, thee of koffie en een deken om u heen in uw nieuwe aanbouw zitten, maar mist u toch nog dat ene element dat zorgt voor die knusse sfeer waar u altijd al naar zocht? Een sfeerhaard met tv meubel geeft de kamer net dat beetje extra in de stijl die bij u past en laat het grauwe en koude van de herfst en de winter buiten. Als u echter denkt dat het sfeerhaard tv meubel alleen iets voor in die maanden is, dan heeft u het mis! Ook in de lente en in de zomermaand past een sfeerhaard tv meubel prima in uw ruimte. Wanneer u dit kunt combineren met het renoveren van de schoorsteen weet u zeker dat u een lange tijd kunt genieten van kwalitatief en strak design.

Een sfeerhaard tv meubel op maat

U kunt ervoor kiezen om uw sfeerhaard met tv meubel op maat te laten maken, zodat u er zeker van kunt zijn dat het geheel precies past op de plek die u wilt. U heeft geen last meer van meubels die niet de juiste maat hebben. Bovendien weet u zeker dat het ontwerp past bij de stijl die u voor uw aanbouw heeft gekozen. De keuzemogelijkheden voor een sfeerhaard met tv meubel zijn enorm. Er zijn veel verschillende kleuren en vormen beschikbaar. U kunt niet alleen kiezen voor warme of koude kleuren, maar ook voor een combinatie van beide. Warme kleuren zorgen voor een extra knusse uitstraling, terwijl koude kleuren een moderne en strakke uitstraling geven. Een combinatie van warme en koude kleuren zorgt voor balans in de kamer. Waar u ook voor kiest, uw sfeerhaard met tv meubel zal hoe dan ook een bijzondere sfeer geven. Als u voor de televisie zit, heeft de lichte flikkering van de vlammen geen effect op het beeld, maar wel op u. Het werkt zeer rustgevend, waardoor u het hele jaar door kunt ontspannen terwijl u naar uw favoriete programma’s kijkt.

meubel

Foto: Anselm Oomen Meubelmakerij

Een blikvanger in uw aanbouw

De sfeerhaard met tv meubel is een element in uw aanbouw dat niet onopgemerkt zal blijven. U kunt hem zo laten plaatsen dat het oog van bezoekers erop valt zodra zij de nieuwe ruimte komen bewonderen. Het wordt een echte blikvanger waar u uren bij kunt zitten terwijl u alleen of met uw familie of vrienden de dagelijkse stress vergeet. Een sfeerhaard tv meubel is dus niet alleen mooi, maar ook functioneel.