Ramen en deuren

Zonwerende raamfolie voor je uitbouw

Raamfolie
Geschreven door admin

Er is weinig zo mooi als een uitbouw met veel ramen, glazen deuren en zelfs nog een lichtkoepel. Er valt veel meer licht uw huis binnen en de ruimte lijkt nog groter dan dat het werkelijk is. Het enige nadeel aan veel glas is de warmte. De zon staat direct op het glas, de warmte komt meteen binnen en het hele huis wordt binnen korte tijd verwarmd. Hier zit u natuurlijk niet op te wachten. Om optimaal te kunnen genieten van uw uitbouw kunt u kiezen voor goede, betaalbare zonwering. Een van de opties is bijvoorbeeld zonwerende raamfolie. Deze folie is niet duur en de zonwerende variant houdt de zon buiten!

Geniet van de perfecte zonwering voor iedere ruimte

Zonwerend raamfolie zorgt ervoor dat de hitte en de felle zonnestralen buiten blijven. Welk type zonwerende folie past in uw uitbouw en woning bepaalt u helemaal zelf. U heeft de keuze uit standaard zonwerend folie, one way vision folie en een spiegelende variant.

De standaard zonwerende folie is de meest voordelige optie. De folie is licht getint en er kan doorheen worden gekeken. Door de tint in de folie wordt het wel iets donkerder dan bij een gewoon, transparant raam, pottenkijkers kunnen niet meer zo eenvoudig binnen gluren! Zonwerende folie biedt een UV-bescherming van 89% en het houdt de warmte tegen.

De One Way Vision variant zorgt ervoor dat mensen niet meer naar binnen kunnen kijken. U kunt zelf wel naar buiten blijven kijken. Deze folie heeft een lichtgrijze kleur en het werkt uitstekend tegen de warmte. Ook het licht wordt buiten gehouden. De spiegelende versie van deze folie werkt exact hetzelfde. Het enige verschil is het uiterlijk van de folie. Vanaf de buitenkant ziet het er spiegelend uit.

Kies voor een zonwerende folie met een plaklaag of voor een statische folie. Beide soorten folies zijn eenvoudig aan te brengen. Iedereen kan dit klusje klaren!