Interieur

Je woning optimaal verwarmen

Geschreven door admin

Het is eind van elk jaar weer bingo. Aan het eind van het jaar kan er geswitcht worden van energieleverancier en jij hoort mogelijk van je leverancier wat je bij moet betalen aan energie en gas. Maar toch wil jij het niet koud hebben in je woning. Dus hoe kan jij je huis optimaal verwarmen zonder dat jouw portemonnee hier niet te veel aan gaat leiden? Het probleem ligt waarschijnlijk niet zo zeer in het pakket wat jouw energieleverancier aanbiedt, maar aan hoe jij efficiënt jij met je hoeveelheid energie om gaat. Er kan tegenwoordig veel bespaard worden op energie en gas.

Slim je temperatuur regelen met een wifithermostaat

Eén van de voorbeelden hoe jij energie kunt besparen is het slim regelen van de temperatuur in jouw woning. In de meeste woningen wordt de temperatuur ingesteld op één centrale plek en valt de temperatuur ook maar op één centrale plek af te lezen. Een oplossing hiervoor is een wifithermostaat. Een voorbeeld van een handige wifithermostaat is de Honeywell Evohome. Met de Honeywell Evohome is de temperatuur in elke kamer apart te regelen. Zo kan jij bijvoorbeeld instellen dat de verwarming beneden uit is als je ligt te slapen maar boven op jouw slaapkamer op een heerlijk temperatuurtje staat. Zo kan je profiteren van extra comfort maar tegelijkertijd ook nog eens op je energiekosten besparen.

Voordelen van een wifithermostaat van Evohome

Je hoeft niet per se thuis te zijn om je temperatuur te regelen met een wifithermostaat van Evohome. Zo kan je bijvoorbeeld op weg naar huis de temperatuur in je woning regelen.  Hiernaast kent het gebruik van wifithermostaten van bijvoorbeeld Evohome nog vele andere voordelen zoals:

  • Het systeem van Honeywell Evohome is in elk huis te gebruiken.
  • De bijbehorende app is zowel op IOS als Android beschikbaar.
  • Je kan de temperatuur in elke kamer van je woning regelen.
  • Je kan het systeem van Evohome naar eigen wens inrichten.

 

Wij begonnen het artikel met de koppeling naar jouw energieleverancier. Met een wifithermostaat van bijvoorbeeld Evohome hoef jij je niet meer te verdiepen in een andere energieleverancier, maar kan jij je volledig richten op jouw besparing. Een besparing voor jouw portemonnee en het milieu begint immers bij jezelf.