Vloeren

Wat zijn de meest populaire vloeren?

Geschreven door Victor

Om uw vloer in optimale conditie te brengen, dient deze op de juiste wijze te worden afgewerkt. De manier waarop vloeren worden afgewerkt, is van vele factoren afhankelijk. Dit is niet alleen afhankelijk van de desgewenste uitstraling of uw gezinssamenstelling, maar ook van de manier en frequentie van onderhoud die moet worden toegepast bij de gekozen vloertype. Hoe dan ook, Bolks Afbouw voorziet in elke oplossing van deskundig advies en de behandeling die daarbij benodigd is. We nemen u graag mee en vertellen u met enthousiasme meer over de meest populaire oplossingen voor vloeren.

 

Tapijt

Tapijt is een type vloerbedekking dat we al tientallen jaren kennen. Vroeger werd het ook veel in de woonkamer of zelfs in de keuken geplaatst. Tegenwoordig zien we tapijt vooral terug op slaapkamers of een hobbykamer. Het is een warme en zachte vloer met een uitstekende isolerende werking. Het nadeel is dat je vaker moet stofzuigen. En in het geval van een vlek ben je langer bezig om het schoon te maken. Op Vloerwereld.nl vind je alle soorten tapijt

 

Betonlook

Betonlook vloer: een trend die de laatste jaren steeds gewilder blijkt: stijlvol en terug naar de basis. Betonlook vloeren zorgen voor meer ruimte en eenvoud. Betonlook vloeren kunnen het beste omschreven worden als gietvloeren met een apart design. De vloer wordt gekenmerkt als brandveilig, naadloos, vloeistofdicht, antistatisch en is in nagenoeg alle kleuren te leveren. Bovendien is het eenvoudig te onderhouden en zorgt het voor een moderne uitstraling.

 

PU-gietvloer

PU gietvloer: een polyurethaan, oftewel een PU gietvloer, is een gietvloer van kunststof. De PU gietvloer staat bekend als strak, onderhoudsvriendelijk en geluiddempend. In eerste instantie werd de vloer vooral gebruikt in de industrie, maar sinds de jaren 90 is de PU gietvloer een steeds vaker gekozen oplossing bij menig interieurarchitect. De PU gietvloer is bovendien leverbaar in vrijwel alle kleuren. Zoek direct ervaren vloerenleggers in Zuid-Holland of Overijssel. 

 

Grindvloer

De grindvloer staat algemeen bekend als duurzaam, naadloos, ruimtelijk, geluiddempend en stijlvol. De grindvloeren zijn steeds gewilder, onder meer door de talloze mogelijkheden op het gebied van kleuren en patronen. Van origine werden deze vloeren vooral bij bedrijven, kantoren en wachtruimtes toegepast, wordt steeds vaker wordt dit verlegd naar de woonkamer, badkamer en keuken.