Aanleg

L element

Geschreven door Victor

Om een keerwand in uw tuin te maken bevelen we het gebruik van een betonnen L element aan. De speciale vormgeving in de letter L maakt dat u de ene zijde praktisch in kunt graven waardoor het element keurig op zijn plek blijft staan. Plaats er meerdere naast elkaar en voorkom dat grond of planten wegspoelen van het achterliggende, verhoogde gedeelte. U kunt met een L element ook een fraaie plantenbak maken. Bij Betongoed zijn L elementen verkrijgbaar in diverse afmetingen in de kleuren grijs en antraciet. Wilt u aan het ontwerp ook hoeken maken? Dat is te realiseren met de eveneens bijpassende hoekelementen.

Met een L element maakt u snel een keerwand

U kunt natuurlijk een keerwand opmetselen maar waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Met een L element bereikt u hetzelfde resultaat maar binnen een veel snellere tijd. Bovendien zijn onze L elementen goedkoop in aanschaf en direct klaar voor gebruik. Het duurzame prefab beton waar een L element van is gemaakt heeft vele voordelen. Het is duurzaam, bestand tegen alle weersinvloeden en oersterk. Daardoor hebt u voor zeer lange tijd plezier van onze betonnen L element. En het staat nog fraai ook. Uw tuin ondergaat een ware metamorfose als er L elementen in worden geplaatst.

Een betonnen L element is eenvoudig te plaatsen

Een betonnen L element is ook te gebruiken om een tuintrap te realiseren of er een vijver van te maken. De elementen zijn naadloos tegen elkaar aan te plaatsen. Wilt u nog een strakker aanzien? Voeg dan de naden of stuc het helemaal glad. Zet een L element vast met grond. Voor extra bevestiging kunt het ook nog fixeren met mortelspecie. Wilt u weten welk L element u het beste kunt gebruiken of welke mogelijkheden er nog meer zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via de mail, per telefoon of via het contactformulier. Onze betonspecialisten voorzien u van advies en tips. Een vrijblijvende offerte aanvragen of direct bestellen kan natuurlijk ook. We leveren L elementen en alle andere producten zoals u die in onze webshop vindt in geheel Nederland en België. Bekijk hier het assortiment een L elementen, tegen een zeer scherpe prijs!