Uncategorized

Bekijk de nieuwe trends van 2021 voor jouw moderne badkamer!

Geschreven door admin

De badkamer is tegenwoordig meer dan een ruimte die alleen gebruikt wordt voor functionalist. Jouw badkamer moet een plek van comfort en ontspanning zijn, na het thuiskomen van een lange werkdag. Daarom is het belangrijk de badkamer geheel naar jouw eigen smaak in te richten. Lees in deze blog de trends van 2021 die niet in de badkamer van nu mogen ontbreken.

Donkere tinten stralen luxe uit

Zwart, antraciet- en grijstinten zijn ook in 2021 toonaangevende kleuren in de badkamer. Deze tinten kan je terug laten komen in accenten, maar ook in het groter geheel. Donkere tinten voeg je op verschillende manieren toe. Een zwarte badkamermeubel is bijvoorbeeld uitstekend te combineren met een zwarte wastafel kraan. De badkamertegels zijn een belangrijk element voor de uitvoering van deze sfeer. Hoe groter de vloertegels badkamer hoe rustgevender het geheel oogt. Als je voor donkere accessoires wilt gaan in de badkamer is het belangrijk dat de kleuren van de tegels een lichtere kleur bevatten. Lichtgrijs en houtachtige-tinten zijn de perfecte combinatie die goed matcht bij donkere meubels en accenten.

Ga voor de natuurgetrouwe look

Over tegels gesproken? Dit is vrijwel de belangrijkste beslissing voor het invullen van jouw droombadkamer. Een trend die je in 2021 gaat terugzien is de natuursteenlook. Je ziet ze veel in beige of bruine kleuren terugkomen. Dit voorziet je badkamer van een natuurlijke basis. Als aanvulling op de natuurlijke uitstraling is een natuurstenen waskom de kers op de taart. Een waardevolle tip: zet twee waskommen naast elkaar. Plaats ze op een houten wastafel om die natuurlijkere uitstraling uit te stralen.

 

Gouden kranen geven een stoer uiterlijk

Je zag deze trend al eerder voorbijkomen in de keuken. Onderhand is deze trend overgewaaid naar de badkamer. Naast gouden kranen zijn ook: zwart metalen kranen en koperen kranen niet weg te denken uit de badkamer van 2021. Koper zorgt voor een warme sfeer en komt volledig tot zijn recht bij een natuurstenen tegel.

Groen zorgt voor een wellness-sfeer

Ook het gebruik van planten maakt de badkamer helemaal af. Zet een paar grote planten neer op een badkamerkast en kleinere planten op jouw wastafel. Deze botanische trend zorgt voor een lekkere wellness-sfeer. Het gebruik van planten zorgt ook nog eens voor een beter zuurstofgehalte.