Uncategorized

Wat voor oplossingen bieden JB systems?

Geschreven door Victor

JB Systems biedt al jaren een bijzonder uitgebreid pallet aan klank- en lichtmateriaal binnen het low-budget segment, dit is namelijk ook een van de oplossingen van JB Systems. Zo bieden ze namelijk ook versterkers en deze apparaten hebben zich zeker over de jaren heen bewezen. Binnen hun prijsklasse bieden ze een respectabele kwaliteit, alleen wordt er nog wat vermogen gemist wanneer ze zwaarder belastbare speakers willen aansturen en mist er soms ook druk in het laag en blijft alles heel erg basic. 

 

Overschakelen naar iets anders

Dit zouden eventueel nog oplossingen van JB Systems worden als ze dat aanpassen, maar lukt dat niet kan je altijd nog terecht bij industriële automatisering bij Batenburg. Een oplossing voor dat laatste kan dan bestaan uit het toevoegen van externe processing, of je kan ook overschakelen naar een industriële automatisering bij Batenburg. 

 

Je zou eventueel ook nog kunnen overschakelen op Synq, het andere huismerk van Beglec. Daar zijn namelijk wel iets hogere vermogens beschikbaar, evenals de nodige processing. Maar beide oplossingen schakelen ook een trapje hoger op vlak van prijs wat binnen de doelgroep van deze producten misschien toch als argument zou kunnen meespelen. Laatst is er ook een test gedaan en kan er vastgesteld worden uit de test dat JB Systems dat kastjes op eigen processorgestuurde referentie versterker behoorlijk meer druk lieten voelen dan wanneer ze aangestuurd worden door een lineaire versterker. Een processorgestuurde JB Systems versterker met een simpele bediening en een aangename prijs, dan zou dus wel een zeer welgekomen aanvulling zijn binnen het JB Systems. 

Industriële automatisering

Heb je industriële automatisering bij Batenburg nodig, dan kan het bedrijf je daarbij helpen. Want Batenburg levert namelijk efficiënte en veilige besturingssystemen aan industrie en tuinbouw. Met slimme componenten en hoogwaardige besturingssoftware maken ze de productie, teelt en vastgoedexploitatie van de klanten slimmer, veiliger en duurzamer.