Vloeren

Wat kost een pvc vloer inclusief egaliseren en leggen?

Een PVC vloer is een betaalbaar alternatief voor een massieve houten vloer. PVC vloeren bestaan uit verschillende lagen: de laatste laag heeft een bepaald design. Hierdoor krijg je een prachtige vloer waar je jaren van kunt genieten. Wanneer je graag een houten vloer wilt maar de prijs te hoog vindt, is de keuze voor een PVC vloer een goed alternatief. In dit artikel bespreken we wat de prijzen zijn van PVC vloeren en hoeveel het kost om deze te laten leggen.

Kosten van een PVC vloer

Je kunt kiezen tussen verschillende soorten PVC vloeren. PVC vloeren komen in verschillende soorten en kleuren. Zo heb je bijvoorbeeld PVC click vloeren. Deze click tegels kun je gemakkelijk zelf installeren. Zo kun je dus ook voor een kleiner budget de ideale vloer vinden die bij je past. Het is ook mogelijk om een vloer te laten installeren. Zo kun je gebruikmaken van de legservice van Solza.nl wanneer je hier een PVC vloer koopt. Hieronder bespreken we wat een PVC vloer kost en wat de kosten zijn om deze professioneel te laten installeren.

Prijs van een PVC vloer

De kosten van een PVC vloer is een stuk lager dan bijvoorbeeld een vloer van echt hout. De gemiddelde prijs van een PVC vloer is ongeveer 45 euro per m2. Je kunt natuurlijk PVC vloeren vinden die duurder of zelfs goedkoper zijn. Let er wel op dat de kwaliteit van PVC vloeren ook erg uiteen kunnen lopen. Zo zijn er ook genoeg PVC vloeren die meer dan 60 euro per m2 kosten. Het is belangrijk dat je voor jezelf bedenkt wat je budget is. Er kunnen namelijk meer kosten bij komen kijken dan alleen de aanschaf van de vloer.

PVC vloer leggen en egaliseren

Wanneer je een PVC vloer aan wilt leggen, is het belangrijk om er rekening mee te houden dat je vloer geëgaliseerd moet worden. Bij het egaliseren zorg je voor een 100% egale ondergrond zodat je de PVC vloer strak en zonder hobbeltjes kunt leggen. Ook zorgt een egale ondergrond ervoor dat de vloer niet kan verschuiven. De kosten voor het egaliseren en leggen verschilt erg per bedrijf en leverancier. Sommige bedrijven delen de totaalprijs van de vloer inclusief het egaliseren en leggen, andere berekenen deze kosten apart. Wanneer je zoekt naar een goede PVC vloer en gebruik wilt maken van een legservice, neem dan een kijkje op Solza.nl. Hier heb je de keuze uit honderden verschillende PVC vloeren, en kun je gebruik maken van onze professionele legservice.