Uitbreidingen

De voordelen van het opbergen van de auto in je eigen garage

Geschreven door admin

Niet veel mensen hebben in Nederland een eigen garage. Het lijkt voorbehouden aan vrijstaande en twee onder één kap woningen, of aan een enkel rijtjeshuis waar toevallig een garage aan verbonden is.

In veel gevallen kunt u een garage laten plaatsen, wanneer u daar ten minste de ruimte voor hebt. Een uitbouw kan in dat geval wonderen doen. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van het opbergen van de auto in de eigen garage?

Altijd plek!

De belangrijkste bijkomstigheid is uiteraard dat u altijd een eigen plek hebt. U hoeft nooit meer de hele straat (en de omliggende straten!) door te rijden, op zoek naar een plek. Zeker wanneer u net uit het werk komt of boodschappen hebt gedaan, is het wel zo prettig dat u weet dat u de wagen gewoon in de garage kunt parkeren. U hebt dus altijd een privé plek die enkel voor u bestemd is.

Nooit meer krabben

In de winter brengt een garage met zich mee dat u niet meer hoeft te krabben. In een garage blijft de temperatuur ook zonder verwarming vrijwel altijd boven de nul graden Celsius, waardoor u geen last hebt van bevroren condens op de ramen. Ook wanneer het sneeuwt zal de auto schoon blijven. Dat scheelt u weer vroeg opstaan in de toch al zo donkere en deprimerende koude winters!

Lekdker rommelen

Tenslotte kunt u in een eigen garage lekker aan de wagen rommelen en sleutelen. Wilt u zelf de olie van de auto verversen? Dat kan veel geld schelen wanneer u het zelf doet, maar helaas is het niet toegestaan om dat op de openbare weg te doen. Gelukkig kan en mag het wel in een eigen garage!