Interieur Verbouwen

Verbouwen of verhuizen?

Geschreven door Victor

Er ontbreekt iets aan je huidige woning of serviceflat. Je wilt daar wel wat aan gaan doen, maar wat is slimmer? Verbouwen of toch verhuizen? Dat ligt volledig aan wat er ontbreekt.

Verbouwen

De woning waar je nu woont vind je nu niet meer zo fijn. De locatie vind je alleen nog wel perfect. Dus het liefst wil je hier blijven. Dan kun je ervoor kiezen om te gaan verbouwen. Je zou een aanbouw kunnen maken om het te vergroten. Dit gaat natuurlijk niet als je in een appartement woont. Als je een hele grote kamer hebt en ook een kamer mist, zou je er voor kunnen kiezen om die ene kamer op te splitsen in twee. Dat kan door er daadwerkelijk een muur tussen te plaatsen, maar je zou ook kunnen kiezen om kasten te plaatsen tot aan het plafond. Dit is vaak een wat minder definitieve oplossing. Je zou dit altijd weer weg kunnen halen als dat nodig is.

Een nieuwe badkamer of keuken

Misschien is het wel de badkamer die bij jou een probleem biedt. Dan zou je ervoor kunnen kiezen om een geheel nieuwe badkamer te plaatsen. Een andere optie zou een meubel vervangen zijn. Als je de wastafel veranderd kan het er al heel anders uitzien. 

 

Als voor jou de keuken niet meer werkt wordt dat waarschijnlijk wel een hele verbouwing. Of de kastjes schilderen moet genoeg zijn. Maar vaak is het zo dat een keuken dan geheel opnieuw moet.

 

Iets wat je ook kunt doen is verhuizen. Al die verbouwing lijkt jou niks. Dan is het slim om te gaan kijken naar een nieuwbouw huis of appartement. Er is op dit moment een appartement te koop in breendonk. Dat is zeker een goede optie als de locatie waar je nu woont niet fijn is.