Tuin

Tuinposters brengen kleur

Geschreven door admin

Mijn tuin is ontzettend belangrijk voor me en waarschijnlijk steek ik er heel wat meer tijd in dan de gemiddelde mens. Ik vind het gewoon ontzettend leuk om met planten bezig te zijn, te snoeien en te decoreren. Wat zeker niet mag ontbreken in mijn tuin zijn leuke tuinposters. Waar de meeste mensen het houden op 1 tuindoek in hun tuin, heb ik er verschillende. Allemaal komen ze van 123tuinposter.nl, daar heb ik vertrouwen in en ze hebben me nog nooit in de steek gelaten op het gebied van kwaliteit.

Zwarte tuinmuren of donkere nissen hebben me nooit kunnen bekoren. Ik wil licht en kleur zelfs in de winter. Met mijn tuinposters breng ik een heel jaar kleur in mijn tuin, zelfs op de meest donkere dagen. Uiteraard combineer ik ze met de kleuren van mijn planten, bloemen en andere decoratie, zo krijg ik een optimaal effect. Daar kan ik uren mee bezig zijn! Omdat ik zelf geen goede fotograaf ben en niet vaak op reis ga, kies ik mijn foto’s uit de grote collectie op 123tuinposter.nl. Alle mogelijke foto’s staan netjes gerangschikt en ik let vooral op de kleur. De kleur van mijn tuindoek moet aansluiten bij de rest van de decoratie. Heb je wel eigen foto’s dan kan je deze makkelijk doorsturen.

Stevige en kleurvaste tuinposters

Ik denk dat ik zo een 9 jaar geleden één van de eerste klanten van 123tuinposter.nl was. Ondertussen is hun site helemaal anders maar de drukkwaliteit en de kleurvastheid zijn nog altijd hetzelfde: perfect. Ze geven er blijkbaar garantie op, maar die heb ik nog nooit nodig gehad. In weer en wind hangen mijn tuinposters buiten en als de zon eens schijnt, dan schijnt ze ook op de posters. Maar verkleuren of scheuren deden ze nog nooit. Af en toe ga ik er wel eens met een vochtige doek over, maar meer tijd steek ik er niet in. Das fijn, want zo kan ik veel meer met de planten bezig zijn.

Tuinposter in tal van formaten

Mijn tuinschilderijen, zoals ik ze vaak noem, hebben ook allemaal verschillende formaten. Ik bestel ze op maat! Achteraan in de tuin zijn ze wat groter en vooraan wat kleiner, ik speel ook wel wat met de afmeting. Zo krijg je leuke optische effecten en passen ze ook perfect. Ik heb wat in mijn hoofd en dan moet het formaat er perfect bij aansluiten. Dat is zeker een groot voordeel van 123tuinposter.nl, je kan er tot op de centimeter nauwkeurig bestellen en ik ben wel een pietje precies.

Mijn tuin, mijn trots

Op mijn tuin, inclusief posters, ben ik ontzettend fier. Ik nodig dan ook graag vrienden uit en keer op keer krijg ik complimenten. Niet alleen op de tuinschilderijen natuurlijk. Maar of ik ze nu op een houten frame, zelfklevend of met aluminium buizen heb gemonteerd, altijd is er wel iemand die me erop aanspreekt. Ik geef het toe, praten over tuinposters vind ik best leuk. Ik kan een tuindoek aan iedereen aanraden, het geeft mijn tuin alvast extra cachet en ook als het wat miezert of kouder is, kleur.