Interieur

Je eigen foto op canvas

Geschreven door admin

Heel lang heb ik niet moeten zoeken. Er zijn namelijk best wel wat leveranciers die je eigen foto op canvas laten drukken. Alleen had ik het al 2 keer geprobeerd met een zeer matig resultaat. Toen een vriend me over canvaswinkel.nl vertelde en me meegaf dat hij daar zijn eigen foto op canvas had laten drukken en zeer tevreden over was, stond ik daar behoorlijk kritisch tegenover. Toch heb ik het weer geprobeerd en ik moet zeggen, deze keer overtrof het resultaat mijn verwachtingen. Derde keer goede keer zoals ze zeggen.

Heldere kleuren zijn normaal bij Canvaswinkel.nl

Voor mijn eigen foto op canvas koos ik een heel kleurrijke foto, het was dus belangrijk dat die ook op het doek zouden overkomen. Dat is zeer goed gelukt, de kleuren zijn prachtig, mijn eigen foto op canvas haarscherp en de levering gebeurde keurig op tijd. Ook dat had ik al wel eens anders meegemaakt. Volgens de canvaswinkel.nl heb ik ook een kleurgarantie van 85 jaar. Nu denk ik niet dat ik die canvas doek al die jaren ga laten hangen, maar het schept wel vertrouwen. Bovendien blijken die doeken nog waterbestendig ook, niet ontzettend belangrijk in een slaapkamer, maar toch.

Verschillende opties mogelijk

Nu is niet iedereen wild van een canvas doek, wat eigenlijk wel hard op een schilderij lijkt  maar dan zonder de nadelen. Zo kan je je eigen foto op canvas makkelijk afvegen met een vochtige doek en hoef je je canvas poster niet op te spannen. Daarom dat ze bij canvaswinkel.nl ook enkele alternatieven hebben. Je kan je eigen foto ook op dibond, satijnen papier of op plexiglas laten drukken. Zo krijg je telkens een ander effect en valt er naar ieders smaak wel wat te vinden. Zo zweren fotografen bijvoorbeeld bij dibond.

Gelijk weten wat het kost

Bij canvaswinkel.nl werken ze niet met vaste formaten. Je bepaalt het formaat van je eigen foto op canvas helemaal zelf. Online kan je deze afmetingen tot op de centimeter nauwkeurig ingeven en zo weet je ook gelijk wat je canvas doek kost. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Binnen de week wordt je poster gedrukt en afgeleverd bij je thuis. Bij mijn levering was er alvast niets op aan te merken, want de canvas doeken worden met de grootste zorg ingepakt.

Zoals je merkt ben ik best tevreden met mijn eigen foto op canvas. Het heeft wat tijd in beslag genomen om de juiste leverancier te vinden en het heeft me best wat gekost, maar nu lijk ik de geschikte partner te hebben gevonden. Canvaswinkel.nl is een echte aanrader en nu ik er eentje in mijn slaapkamer heb ik hangen heb ik de smaak te pakken en zullen er nog heel wat volgen. Eerst nog wat sparen en vooral een goede foto uit mijn collectie selecteren.