Aanleg Uitbreidingen Zwembad

Uw tuin uitbreiden met een zwembad

Maak uw tuin compleet met een zwembad van intex. Een zwembad biedt u meerdere comfort aspecten zoals verkoeling in de zomer en een fraaie speelplek voor uw kinderen. Er worden verschillende soorten en formaten zwembaden aangeboden, zodat u altijd een zwembad zal vinden die qua formaat aansluit bij de oppervlakte van uw terras of tuin. Hierbij heeft u de keuze tussen een zwembad voor op het gras of op de stoep. Intex zwembaden zijn namelijk opzetbaden die erg geschikt zijn voor in de zomer. Dit omdat het snel opgebouwd en afgebouwd is.

Welk type zwembad kiest u?

U kunt een zwembad eenvoudig online bestellen, bijvoorbeeld op top-zwembadshop.nl waarbij u de keuze heeft uit een breed scala aan zwembaden. Kies bijvoorbeeld voor een minizwembad voor de allerkleinste, of kies voor een groter model die ruimte biedt voor uw hele gezin. Het voordeel aan een minizwembad is dat deze vaak erg ondiep is, zodat u veilig met uw kind in het zwembad kan gaan.

Naast de verschillen in het formaat van het zwembad, bestaan er meer verschillen. Ook beschikken de zwembaden over verschillende functies, zoals een zelfreinigingsfunctie. Ook kunt u losse attributen kopen zoals een pomp. U dient de zwembaden zelf met water te vullen.

Een zwembad in de tuin plaatsen

Wanneer u ervoor kiest om een zwembad op het gras in uw tuin te plaatsen, dan is het erg belangrijk dat de ondergrond geen scherpe voorwerpen bevat. U moet er immers niet aan denken, dat er direct een gat aan de onderzijde van uw zwembad ontstaat. Beter is het zelfs nog om kunstgras onder uw zwembadbodem te leggen.