Uncategorized Verbouwen

Top 5 tips decoupeerzaag kopen

Geschreven door admin

Welke decoupeerzaag kopen? Als je een decoupeerzaag wilt kopen dan zijn er altijd een aantal tips waar je rekening mee kunt houden. Nu weet jij deze tips vast niet, maar wij wel! Daarom hebben wij hieronder een top 5 samengesteld met de belangrijke tips. Deze tips zullen niet alleen de keuze vereenvoudigen, maar je ook een hoop geld besparen op de aankoop van een decoupeerzaag. Laten we snel beginnen met de eerste tip!

Tip 1: concrete functies

Het is erg belangrijk om de functies, welke je nodig hebt, concreet te maken. Dus waar ben je nou precies naar op zoek? Wil je een decoupeerzaag met pendelfunctie of is dit eigenlijk overbodig? Daarnaast moet je ook kijken naar het vermogen en de zaagdiepte. Wil jij alleen maar laminaat zagen dan is een krachtige decoupeerzaag met een hoog vermogen in de meeste gevallen niet nodig.

Tip 2: let op de aanbiedingen

Impulsief een decoupeerzaag kopen zorgt alleen maar voor teleurstellingen. Nee, als je zeker bent van je aankoop moet je ook rekening houden met de aanbiedingen. Neem desnoods de tijd en wacht totdat de decoupeerzaag die jij wilt ergens in de aanbieding komt. Kies tevens voor een aantal verschillende soorten decoupeerzagen om vervolgens diegene te kopen welke in de aanbieding komt.

Tip 3: huren of kopen?

Soms is het niet verstandig om een decoupeerzaag te kopen. Dit kan zijn wanneer de werkzaamheden maar van korte duur zijn. Bijvoorbeeld als je eenmalig een decoupeerzaag nodig hebt en deze vervolgens nooit meer gebruikt. Over het algemeen geldt dit voor kapitaal intensieve decoupeerzagen, zoals de Hitachi decoupeerzagen.

Tip 4: click or brick?

Wat ga je doen? Ga je de zaagmachine in een bouwmarkt kopen (oftewel het brick principe) of ga je voor de online webshop. Tussen deze twee opties kunnen de prijzen namelijk sterk verschillen. Daarnaast is het wel mogelijk om in de winkel een decoupeerzaag even te bekijken en er een visueel beeld van te vormen. Daarnaast kun je de aankoop doen bij de winkel, welke de laagste prijs hanteert.

Tip 5: accessoires

Probeer direct het gehele pakket te kopen. Dus heb jij ook nog decoupeerzaagjes of een stofadapter nodig? Nou, bestel deze dan in één keer! Sommige aanbieders geven combikortingen bij de aankoop van meerdere producten. Ook kun je hiermee besparen op de verzendkosten wanneer de decoupeerzaag niet al te duur is.