Verbouwen

Tips om ruimte te besparen!

Geschreven door admin

Staat jouw huis ook bomvol met rotzooi die je nergens kwijt kan? In deze blog geven wij enkele tips om jouw huis te organiseren! 

Hoge kasten 

Heb je niet veel ruimte, maar wel veel spullen? Dan is het handig om te kijken naar kasten die de hoogte ingaan of planken/kasten die je aan de muur kan monteren. Zo bespaar je flink wat ruimte én krijg je meteen meer opbergruimte. Daarnaast geeft het ook een mooie uitstraling binnen de ruimte, zolang het niet té vol wordt. Heb je écht te veel spullen? Dan is het misschien beter om nog naar andere mogelijkheden te kijken. 

Dozen 

Wil je liever geen kasten kopen? Zorg er dan voor dat je een ruimte hebt waar je de spullen kunt bewaren. Het goedkoopste is om wat dozen te halen en hier de spullen in te houden. Je kunt hiervoor gemakkelijk oude dozen gebruiken die je nog hebt liggen of een aantal nieuwe dozen halen. Kartonnen dozen zijn simpel, handig en goedkoop. Om optimaal al je spullen te bewaren is het handig om een doos op maat te halen. Dit is vooral handig als je wat grotere spullen hebt die je niet zomaar kunt wegzetten. 

Opslagunit

Heb je écht geen ruimte voor je spullen in huis? Dan kan het een oplossing zijn om een storage unit te huren. Er zijn veel bedrijven die deze service aanbieden en vooral als je spullen hebt die je niet echt gebruikt, maar wel wilt houden is dit ideaal. Voor zo’n storage unit moet je wel vaak per maand wat betalen, dus de kosten kunnen ook oplopen. Denk er dus goed over na of je het wel kunt betalen, anders sta je straks weer met al je spullen thuis! 

 

Hopelijk kun je met deze tips ervoor zorgen dat jouw huis goed georganiseerd blijft. Succes!