Tuin

Pimp je tuin met deze tips!

Geschreven door admin

Ben jij ook jaloers op de prachtige tuinen die je om je heen ziet? Waarom kan jou tuin er nou ook niet zo uitzien? Gelukkig kan dat wel! Met een paar simpele tips heb je jouw tuin in een handomdraai getransformeerd een een prachtige tuin waar iedereen jaloers op zal zijn!

Exotische planten

Wil je wat unieks en wat mensen niet vaak hebben? Ga dan voor exotische planten! Natuurlijk is dit niet altijd even makkelijk met een Nederlands klimaat, maar er zijn genoeg planten die het ook goed doen hier! Investeer in wat plantenkennis, zodat je jouw tuin kunt opfleuren met de meest prachtige planten. 

Loungeset

Niet zo van de planten, maar wel van lekker relaxen? Haal dan een mooie loungeset waar je heerlijk op kan relaxen. Kies voor een modulaire loungeset, zodat je de onderdelen gemakkelijk kunt verplaatsen. Zo kun je heerlijk zonnen of toch lekker in de schaduw zitten. Heb je geen fijne schaduwplek in je tuin? Investeer dan in een aluminium overkapping, zo heb je altijd een plekje met schaduw als je de zon even zat bent! Ook ideaal voor als je huisdieren hebt, want zij krijgen het vaak sneller warm. Vooral langharige huisdieren zullen de schaduw waarderen. 

Vijver

Wat ziet er nou luxer uit dan een mooi vijvertje in je eigen tuin? Een vijver aanleggen klinkt nu als heel veel werk, maar dat valt reuze mee. Je hebt tegenwoordig zelfs vijvervormen die je makkelijk kunt gebruiken. Het is een kwestie van een gat graven waar je de vijver wilt, de vijvervorm erin leggen en lekker vullen met water. Ok, misschien ziet het er nog niet super mooi uit zo, maar je kunt gemakkelijk stenen of tegels om de rand heen leggen en wat waterplantjes in de vijver. Zo dat ziet er al een stuk mooier uit!