Uncategorized

Stootbanden voor de parkeerplaats

Een parkeerplaats wordt extra veilig gemaakt door gebruik van zgn. stootbanden. Door het afbakenen van achterzijde’s en rondom de uiteindes van de parkeerplaats, wordt voorkomen dat de automobilist bijvoorbeeld tegen een achterliggende geparkeerde auto botst, of tegen een winkelpui aanrijdt. Maar ook krijgt men minder ruimte om zelf te bepalen hoe men de auto parkeert of uitrijdt, waardoor een stuk veiligheid wordt gewaarborgd voor verkeer en voetgangers op de parkeerplaats.

Overigens staan stootbanden in de volksmond ook bekend als varkensruggen, biggenruggen of plakbanden. Iedereen kent en herkent deze aan de lange, smalle ligging langs parkeervakken. Stootbanden zijn oersterk (want vervaardigd van beton) en voorkomen het uitrijden uit parkeervakken waar dit ongewenst is.

Stootbanden kopen

Op internet kom je al snel uit op de website van Betondingen.nl. Betondingen is leverancier van een breed assortiment beton-bouwmaterialen en betonnen tuindecoraties. Stootbanden zijn in diverse afmetingen en kleuren te bestellen, denk aan antraciet, wit en geel. Het is gemakkelijk te integreren binnen bestaande, of nieuw aan te leggen parkeerplaatsen.

Betondingen.nl is aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg.nl en is ruim 1300 maal beoordeeld, met als eindresultaat het cijfer 9! Hiermee is een veilige internet aankoop gewaarborgd.