Stukadoor

Spachtelputz

Er zijn diverse manieren van afwerking voor muren in een woning of een pand. Sierpleister zoals spachtelputz is een optie om uw muren mooi af te werken. Hiermee creëert u een structuur op de muren die in principe uniek is, u kiest namelijk zelf de grootte van de korrel die de structuur maakt. Het aanbrengen van de sierpleister laat u over aan een specialist, aangezien het een klus is waarbij enige kennis vereist is. Vraag daarom een specialist om meer informatie en het aanbrengen van de sierpleister.

Wat is spachtelputz?

Om uw woning mooi te maken en te zorgen voor een goede afwerking, dan kiest u voor sierpleister op uw plafonds en muren. Doordat er diverse soorten sierpleisters bestaan, is er altijd een variant die bij uw wensen past. Spachtelputz is hier één van. Het is een vorm van wandafwerking welke kunsthars gebonden is. Het laat een structuur achter die korrelachtis is. Deze structuur komt doordat er steenkorreltjes in het materiaal zijn verwerkt. De grootte van de korrel bepaalt u zelf.

Voordelen

Er zitten diverse voordelen aan spachtelputz. Zo is het kleurvast en aan te brengen in de kleur die u graag wilt. Hierdoor hoeft u niet aan de slag met sierpleister en verf, maar bent u in één keer klaar. Daarnaast is het geschikt voor zowel binnen- als buitenmuren. Doordat het geschikt is voor zowel binnen als buiten is het stootvast en is het gemakkelijk te reinigen zonder het oppervlakte te beschadigen. Spachtelputz kan dus tegen een stootje en is een veilige keuze voor meerdere jaren.

Schakel een expert in

Het aanbrengen van een sierpleister is een klus die u het beste kan overlaten aan een stukadoor. Door jarenlange ervaring weet hij precies wat hij doet en is het resultaat het beste, waardoor het jaren mee gaat. Kiest u voor een kleur, maar bent u hier na een aantal jaren op uit gekeken, hoeft u niet opnieuw een expert in te schakelen. Aangebrachte spachtelputz schildert u gemakkelijk over, zonder de structuur te verliezen. Meer informatie en advies ontvangen? Vraag dan een stukadoor van A van de Velde uit Dordrecht. Dit stukadoorsbedrijf heeft ruime ervaring in de branche en hanteert eerlijke prijzen.