Uncategorized

Serre kopen

Geschreven door admin

Een serre kopen is een goed idee als u in uw woning een lichte, ruime en transparante sfeer wilt creëren. In uw serre kunt u genieten van het eerste voorjaarszonnetje of juist van de laatste zonnestralen in het najaar. Solarlux heeft een zeer uitgebreid assortiment aan serres van topkwaliteit. Kom gerust eens langs in onze showroom of bekijk onze webshop om direct online een serre te bestellen. Wij staan graag voor u klaar om u te adviseren!

 

Een serre kopen bij Solarlux

Solarlux heeft meerdere serres in het assortiment. Wilt u een serre kopen van hout? Of van aluminium? Wij leveren talloze serres van diverse kwaliteitsmerken. De Serranda en Berlin zijn de echte cabrio’s onder de serres. Deze vallen op door de gebogen vorm van de tuinkas. De Florenz aanbouw is voorzien van Isoglas en geeft optimaal comfort en dat allemaal voor een gunstige prijs. De Arkoo serres worden gemaakt van luxe oranjerieprofielen en bieden veel voor weinig. Een serre van het merk Solarlux is van absolute topkwaliteit. Bij deze serres zijn vele verschillende designs mogelijk en er wordt er enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen.

 

Serre kopen om de zon in huis te halen

Wilt u graag een serre kopen? Dan volgt u de vier jaargetijden van dichtbij en brengt u de zon naar binnen in uw huis. U kunt het comfort van uw tuinkamer vergroten door een vouw- of schuifwand in uw serre te plaatsen. Ook kunt u uw serre uitrusten met verschillende klimaatbeheersingsapparatuur. Bovendien zijn onze producten dusdanig geïsoleerd dat ze besparen op de energiekosten. Zo geniet u het hele jaar optimaal van uw serre!

 

Hulp nodig bij een serre kopen?

Bent u enthousiast over één van onze serres en wilt u meteen een serre kopen? Kom naar onze showroom! Hier hebben we verschillende modellen opgesteld die u in alle rust kunt bekijken. We nodigen u van harte uit voor een bezoek. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte neemt u contact op met Solarlux. Wij zijn u graag van dienst! Liever online een serre kopen? Bekijk dan ons aanbod in de webshop!