Ramen en deuren Verbouwen

Vouwdeur kopen

Vouwdeur kopen
Geschreven door admin

Wilt u graag een vouwdeur kopen voor uw woning? Dan bespaart u veel kostbare ruime in huis! Het is niet alleen handig in gebruik, maar het staat ook nog eens prachtig in elke ruimte. Een vouwdeur, ook wel harmonicadeur of accordeondeur genoemd, is perfect om bijvoorbeeld een kast af te sluiten, maar ook om twee ruimtes van elkaar te scheiden of om de grens van binnen en buiten te vervagen. Een vouwdeur kopen? Maak dan kennis met de veelzijdige vouwdeuren van Solarlux.

 

Vouwdeur kopen van uitstekende kwaliteit

Bij Solarlux bieden wij een ruim assortiment aan vouwdeuren van het merk Solarlux. Alle systemen van Solarlux zijn onderworpen aan de zwaarste testen en voldoen aan de hoogste eisen qua isolatie en veiligheid. Wilt u een vouwdeur kopen van uitstekende kwaliteit, zonder dat u in hoeft te leveren op transparantie, licht en ruimtelijkheid? Kies dan voor een vouwdeur van Solarlux! Wij adviseren u graag over de meest geschikte vouwdeuren voor uw woning of bedrijfspand.

 

Een vouwdeur kopen die bij u en uw woning past.

Bij Solarlux kunt u een vouwdeur kopen van aluminium, hout of gecombineerd hout en aluminum. Een vouwdeur van Solarlux is uitstekend geïsoleerd dankzij dubbel of driedubbel glas en de hoge water- en winddichtheid. Al onze vouwdeuren voldoen dan ook aan de nieuwste EPN-normen. Bovendien zijn de materialen onderhoudsarm en geluidswerend.

 

Ruim assortiment bij Solarlux

Beleef het gevoel van echte ruimte met een vouwdeur van Solarlux! Op maat gemaakt voor een unieke beleving, het hele jaar door. In de zomer de grenzen tussen binnen en buiten vervagen en in de winter volop genieten van uw tuin, terwijl u zelf warm binnenzit? Een vouwdeur geeft een bijzondere ervaring im elk seizoen.

 

Hulp nodig bij een vouwdeur kopen?

Wilt u graag meer informatie over onze vouwdeuren of wilt u graag hulp bij de aanschaf van een vouwdeur? Ons team van ervaren specialisten staat graag voor u klaar. Solarlux heeft 25 jaar ervaring in de branche. Kom eens langs in onze showroom in Nijverdal of neem contact met ons op.