Aanleg Uitbreidingen Verbouwen

Rolsteigers een must voor een doe-het-zelver

Geschreven door admin

Houd jij er ook zo van om lekker thuis bezig te zijn? Dan is in jouw geval een rolsteiger kopen een echte must. In dit artikel worden enkele belangrijke voordelen gegeven voor het in bezit hebben van een rolsteiger en daarnaast kan het ook nog eens geld besparen.

Veilig aan het werk

Wanneer je in het bezit bent van een rolsteiger zorgt voor een extra stukje veiligheid. Er mag namelijk alleen nog maar op een rolsteiger gewerkt worden volgens de nieuwe regelgeving die het eigenlijk bijna onmogelijk maakt om ongelukken te krijgen. Een rolsteiger is daarom een veiliger alternatief dan het werken op een normale ladder.

Kostenbesparend

Wanneer je het verstandig aanpakt kan het ook nog eens kostenbesparend voordeel hebben. Zo hoef je ten eerste de glazenwassers niet meer in te huren voor de bovenste ramen van uw woning en kunt u dit erg gemakkelijk zelf uitvoeren. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om van een rolsteiger een zogenaamd buurtsteiger te maken. Jij bent vast niet de enige die het hebben van een rolsteiger handig vind. Wanneer je dus met een paar buren of bekenden een rolsteiger aanschaft worden ook nog een de kosten verdeeld en kunnen er meerdere mensen plezier aan beleven!

Tijdbesparing met rolsteigers

Naast het veilig werken met rolsteigers en het de mogelijke kostenbesparende werking van rolsteigers zijn er uiteraard nog meer voordelen aan het hebben van een rolsteiger. Wanneer je thuis een grote klus te doen hebt is een rolsteiger ook handig. Normaal gesproken zou je telkens de ladder op en af moeten en vervolgens de ladder verplaatsen. Met een rolsteiger is dit geen issue meer. Een rolsteiger kun je namelijk, je raadt het al, rollen! Daarnaast kunnen natuurlijk alle benodigde materialen op het rolsteiger blijven liggen.

De aanschaf van de rolsteiger

De rolsteiger aanschaffen is dan uiteraard nog niet zo maar gedaan. Past het rolsteiger dat je op het oog wel bij jouw huis? en indien je het met meerdere tegelijk aanschaft. Past het bij de gehele buurt? Een te groot rolsteiger heeft uiteraard geen zin. Mocht je er niet uitkomen bij de aanschaf. Er zijn meer dan voldoende specialisten die een rolsteiger voor jouw op maat kunnen vinden.