Uncategorized

Een kluis laten plaatsen tijdens een verbouwing.

Geschreven door admin

Je zou het niet zeggen maar veel mensen hebben een kluis in huis. Waarom je dit niet merkt is om exact dezelfde reden waarom jij niet verteld aan anderen waar je je waardevolle spullen bewaart.

 

Nu meer dan vroeger worden er kluizen gebruikt om waardevolle spullen veilig op te bergen. Dat is opvallend omdat je bij een kluis meestal direct aan contant geld denkt. En laat dat nu net iets zijn dat we bijna niet meer gebruiken. Desondanks zijn er veel items bijgekomen die je maar beter in een brandwerend en diefstalwerende kluis kunt bewaren. Alle voordelen van een kluis in huis vind je hier.

Verschillende soorten kluizen.

 

Ze zijn er in alle soorten en maten. Kluizen, de een heeft een mooie sleutel kluis aan de muur hangen. De ander heeft hem weer verborgen achter een schilderij. Daarnaast is er de keuze in brandwerende kluizen, elektronische kluizen etc. Vandaag willen we kijken naar het voordeel van een kluis tijdens een verbouwing.

 

De meeste mensen willen een kluis namelijk uit het zicht. Je wilt niet dat iedereen weet waar je kluis staat. Daarnaast wil je hem bevestigen zodat mocht iemand je kluis tegenkomen. Dat hij niet zomaar meegenomen kan worden. Daarom is het vastzetten en het zodanig wegwerken van een kluis, dat hij verstopt is maar dat je er toch zelf makkelijk bij kunt een optie die je juist tijdens een verbouwing kunt inplannen.

Een kluis plaatsen tijdens een verbouwing.

 

Een verbouwing in huis biedt namelijk de optie om hier rekening mee te houden en kun je direct een plek bedenken waar je je kluis wilt plaatsen. Denk hierbij aan een verlaagd plafond, een dubbele muur of zelf s een dubbele bodem. Sommige mensen laten hun open trap dichtmaken in verband met veiligheid en stof. Hoe ideaal is het dan om onder een traptrede een kluis te plaatsen?

 

Ook het plaatsen van een kluis achter een schilderij is mogelijk tijdens een verbouwing. Je kunt bij het plaatsen van een nieuwe muur hier rekening mee houden en of zelfs in een bestaande muur een uitsparing maken.

 

Zo zijn er honderden plekken en opties te bedenken over hoe je het beste een kluis kunt monteren en verstoppen. Waar je wel rekening mee moet houden is dat jij bij een dergelijke plaatsing waarbij je de kluis niet eenvoudig meer kunt verwijderen. Dat je direct een hele goede kluis neemt. Dat wil zeggen een van de betere kwaliteit en direct ook brandwerend. Want wat heb je eraan als al je waardevolle spullen in een kluis zitten die niet brandwerend is en je huis brandt af.