Vloeren

De prijs van een gietvloer wordt steeds aantrekkelijker

Geschreven door admin

Er waren tijden dat u voor de aanschaf van een nieuwe vloer diep in de buidel moest tasten. Niet alleen de installatie van de vloer kostte een vermogen, maar de vloer zelf was ook een behoorlijke investering. Tegenwoordig is dit niet meer aan de orden. Een gietvloer heeft u heden ten dage voor een (relatief) goede prijs. Dit heeft alles te maken met de populariteit van de vloer en met de opgedane kennis over de vloer. Inmiddels weten we precies wat voor materialen we moeten gebruiken bij de aanleg van de vloer en omdat er veel kennis over de installatie van vloeren, is het een minder tijdrovende en exclusieve dienst. Omdat de vraag in de laatste jaren erg is toegenomen, zijn er steeds meer vloeren die worden aangeboden en steeds meer bedrijven die een gietvloer kunnen aanleggen. Omdat dit aanbod zo groot is, is de prijs aanzienlijk lager dan voorheen.

Hiervoor worden alleen de aanschaf en de installatie van de gietvloer. Deze vloercoating is echter dusdanig duurzaam, dat ze in verhouding nog goedkoper worden. Een gietvloer is een langetermijninvestering. De vloeren zijn kwalitatief zeer vooruit gegaan, waardoor ze lang meegaan. Het duurt dus veel langer voor u weer hoeft te investeren in een nieuwe vloer. Hierdoor is de prijs/kwaliteit verhouding zeer gunstig.

Vertrouwen in een robuuste vloer

Hiervoor werd al vermeld dat de kwaliteit van de gietvloer erg is toegenomen. De vloer gaat lang mee. Dit komt door zijn weerbaarheid. Gietvloeren zijn robuust, stevig en bestand tegen potentiële schadeposten. Hierdoor kunt u vertrouwen hebben in de vloer die in verhouding ook nog eens weinig kost.