Tuin

Op zoek naar een Fatboy kleed? Lees onze tips

Geschreven door admin

Zoek jij een leuk, trendy vloerkleed dat bovendien nog van uitstekende kwaliteit is? En alsof dit nog niet genoeg is: een carpet dat ook nog eens degelijk van prijs is? Fatboy heeft ze! De Non-Flying Fatboy carpets zijn een vernieuwing in de wooninrichting. Elk Fatboy kleed heeft een uniek design, is van topkwaliteit en bovendien makkelijk te onderhouden. Het zijn vloerkleden voor de hedendaagse mens die van gezelligheid en tegelijk gemak houdt. Een leuke look met gebruiksvriendelijkheid gecombineerd: zo zou je de vloerkleden van Fatboy kunnen omschrijven.

Keuze tussen diverse designs

Een Fatboy kleed kiezen doe je niet elke dag. Daarom wil je dat je keuze genoeg hebt om net dan ene vloerkleed te vinden dat perfect past bij jouw stijl, bij jouw woning en bij de kamer waarin het komt te liggen. Qua design heeft dit merk gekozen voor ouderwetse, klassieke en traditionele prints, en dit in een hedendaags jasje. Zo zijn de prints bijvoorbeeld gebaseerd op Perzische tapijten, kelim figuren of Moorse tegeltjes. Wil je het helemaal gek? Dan kun je zelfs kiezen voor een afbeelding van Napoleon, een vogel, een vrouwenfiguur of bloemen. Durf buiten de lijntjes te gaan en wees hierbij niet bang: deze tapijten passen bijna in elk interieur!

Welke kleur kies je?

Als je een Fatboy vloerkleed van naderbij bekijkt, zie je dat er heel wat felle kleuren in verwerkt zijn: rood, blauw, groen of geel bijvoorbeeld. Vanop afstand bekeken, geeft een Fatboy kleed dan weer een zachte en bijna wat ‘versleten’ indruk. Een dergelijk ontwerp maakt het makkelijk om je tapijt met allerlei stijlen en kleuren te combineren. Kies voor een vloerkleed waarvan de kleuren aansluiten met je muren, ramen en deuren en accessoires. Heb je meerder vloerkleden in huis? Stem ze dan op mekaar af om eenzelfde look doorheen je woning te bekomen. Of doe net andersom: kies voor totaal andere kleuren dan de rest van je interieur, zodat jouw tapijten echte eyecatchers worden!

Hoe groot moet je vloerkleed zijn?

De standaardmaten van de Fatboy Non-Flying carpets zijn 180 cm x 140 cm. Maar geen nood: je hoeft je hiermee niet tevreden te stellen. Fatboy heeft er namelijk voor gezorgd dat je meerdere tapijten kunt combineren. En dit is niet zomaar combineren: dankzij de leuke drukknopen kun je verschillende vloerkleden aan mekaar koppelen. Deze drukknopen zitten zowel aan de smalle als de brede kant, zodat jij eindeloos kunt verder gaan met je tapijt. Koppel een paar dezelfde vloerkleden aan mekaar, of combineer totaal verschillende prints voor een speels effect.