Aanleg

Je trap weer als nieuw

Het interieur wordt nog wel een verandert in de loop der jaren. Vaak laten we de trap achterwege bij het opknappen van de woning. Vaak zien we op tegen de rommel die een opknapbeurt met zich meebrengt. Het verbouwen van de woning kan een hoop problemen met zich mee brengen. Wil je niet al die rommel bij het opknappen van uw trap? Laat de trap dan renoveren, dit kan al binnen 1 dag en dat is zonder de gevreesde rommel want je hoeft niet te slopen en te breken.

Houten trap renovatie

Je trap renoveren kan heel goed met eikenhout. Het maakt niet uit of de trap nu nieuw, oud open of dicht is voor elke trap is er een goede oplossing. Met eikenhouten overzettreden kan je de huidige trap een compleet nieuwe look geven. Eiken hout is een ideale oplossing, niet alleen omdat het erg mooi is, er is ook nog een erg duurzaam. Met het gebruik van eikenhout creeer je een natuurlijke warme en gezellige uitstraling. Een bijkomend voordeel is dat het heel erg makkelijk is om te onderhouden.

Wil jij je trap renoveren?

Je kan het laten doen, maar er zijn ook doe-het-zelf pakketten verkrijgbaar. Wil je een advies van een specialist in het renoveren van trappen? Neem dan eens vrijblijvend contact op met ETR Traprenovaties en kijk wat de mogelijkheden zijn voor jouw trap.