Interieur

Muurstickers, perfect passend bij uw interieur

Muurstickers kunnen op elke plaats in het huis worden opgeplakt. Dit type stickers is dan ook op de meest vreemde én verwachte plekken terug te zien. De woonkamer of de slaapkamer is een favoriete plek voor veel mensen die een muursticker aanschaffen. Waar deze stickers echter het vaakst teruggezien worden is in de babykamer of de kinderkamer. En dat is niet zo gek. Want welke ouder gunt zijn of haar kindje nu niet een eigen unieke plek?

Muurstickers passen perfect bij uw interieur

Muurstickers passen echt perfect bij uw interieur. Zo zijn er namelijk heel erg veel verschillende soorten muurstickers die u kunt plaatsen op uw muren. Deze kunnen oud, klassiek, modern, goud, geel, blauw zijn. Het maakt niet uit, als het maar past bij uw interieur! Zo heeft u misschien wel luxe furniture aangekocht voor uw vakantiehuis in Spanje. Hierbij wilt u natuurlijk wel dat de lounge tables kloppen met de muurstickers.

Een eigen plekje

De babykamer is een bijzondere kamer. Uw zoontje of dochtertje brengt hier een groot gedeelte van de dag en (hopelijk het grootste gedeelte van) de nacht door. Voor een klein kindje is de kamer waarin de wieg of het ledikantje staat zijn of haar eerste echte eigen plekje op de wereld. Reden genoeg om de kamer leuk aan te kleden natuurlijk. U kunt gaan verven, maar het is zeker het overwegen waard om een muursticker aan te schaffen. Dan bent u binnen no-time klaar en de kamer krijgt er een heel andere (veel meer persoonlijke) uitstraling door. Zonder veel gedoe, zonder veel extra kosten.

Wisselen? Geen probleem

Vooral als kinderen wat ouder worden kunnen ze nogal wispelturig zijn. De ene dag zijn ze dol op dieren, de volgende dag vinden ze alle dieren “stom”. Nu is het natuurlijk ondoenlijk om op elke wens van uw kind in te gaan (dat moet u ook helemaal niet doen), maar het is een feit dat kinderen veranderen naarmate ze ouder worden. En wat leuk is voor en baby hoeft dat beslist niet te zijn voor een peuter of kleuter. Wie muurstickers als decoratie gebruikt hoeft daar niet om te malen. Een sticker die niet meer gewenst is kunt u gemakkelijk verwijderen, een nieuwe andere sticker plakt u direct weer op de muur. Zo groeit de kamer als het ware met uw kindje mee. Ook wanneer er een klein broertje of zusje op komst is dat de babykamer zal gaan bewonen is het leuk én simpel om de kamer weer helemaal uniek te maken: u kiest gewoon nieuwe muurstickers uit of u ontwerpt ze zelf!

Groot aanbod

Welke muursticker u het best vindt passen bij uw babykamer en uw kindje is natuurlijk een volstrekt persoonlijke keuze. Het hangt van uw smaak af, en natuurlijk ook van de vraag of er een jongetje of een meisje in het wiegje ligt. Gelukkig valt er heel wat te kiezen, dus de ideale muursticker komt u vast tegen. Hoe verschillend de diverse muurstickers ook zijn: één ding is hetzelfde. De kwaliteit is iets waar u zich niet druk om hoeft te maken, want die is van een bijzonder hoog niveau.