Badkamer en toilet

Meezingen onder de douche met een draadloze douche speaker

Geschreven door admin

Meezingen onder de douche is niet voor iedereen een even groot succes, maar toch zijn er slechts weinigen die zich door het gebrek aan zangtalent laten tegenhouden om lekker onder de douche met de muziek mee te galmen. Vaak gebruiken mensen hier hun smartphone voor, maar die zijn helemaal niet zo goed bestand tegen de hoge luchtvochtigheid in de badkamer. Bovendien is het geluid daarvan lang niet altijd even mooi. Met een draadloze douche speaker kom je al een stuk verder.

Wat is een draadloze douche speaker?

Een draadloze douche speaker is bedoeld om aan een geluidsinstallatie (dat kan ook gewoon je telefoon zijn) te koppelen en dat geluid vervolgens door de speakers te laten komen. De draadloze douche speaker is doorgaans waterdicht en kan dus in de douche zelf opgehangen worden. Hierdoor bevind je je dicht bij de geluidsbron, waardoor je de muziek beter kunt horen.

Hoe bedien je de draadloze douche speaker?

Een draadloze douche speaker hangt uiteraard vaak in de badkamer. Daar de geluidsinstallatie of smartphone zich als het goed is buiten de badkamer bevindt, kan het lastig zijn om deze alsnog te bedienen. Gelukkig is daar wat op gevonden en bevatten de meeste draadloze douche speakers knoppen om bijvoorbeeld het vorige of het volgende nummer af te spelen. Hierdoor kun je ook in de badkamer genieten van de beste hits en de prachtigste muziek. Ideaal voor onder de douche, maar uiteraard ook prima geschikt om bij het bad te gebruiken. Zo kun je eens lekker goed relaxen zonder je zorgen te moeten maken dat je smartphone misschien in het water kan vallen of dat je de nummers niet kunt overslaan omdat je smartphone buiten handbereik ligt en je dus eerst het bad weer uit moet.