Badkamer en toilet

Lekker badderen

Geschreven door admin

Wie kent het gevoel nou niet: je hebt een lange dag gehad, het was koud buiten en eigenlijk doet je hele lichaam aan alle kanten pijn van het harde werk wat je die dag allemaal verzet hebt. Voor mij is er op die dagen eigenlijk maar één medicijn: het ligbad. Het ligbad vullen met lekker warm water, een scheut goeie badmelk erbij, een loungemuziekje op de achtergrond en met de minuut ben ik weer meer en meer herboren. Als ik er zo over schrijf krijg ik er alweer zin in. Het ligbad is voor mij veel meer dan een betonnen stuk sanitair.

Diverse functies

En dat is niet alleen voor mij van toepassing: laatst las ik in een onderzoek dat veel meer Nederlanders het ligbad zien als een soort van ANWB oplaadpaal om het eigen lichaam weer op te laden na een lange dag. Ik ken zelfs iemand die zijn tentamens leert vanuit het ligbad! Tjaa, zolang je je laptop of boeken niet in het bad laat vallen kan het natuurlijk. Het bovenstaande laat alleen maar zien hoezeer de badkamer voor verschillende doelen gebruikt wordt en hoe onmisbaar het eigenlijk is in het leven van de Nederlander.

Het doemscenario

Het doemscenario van veel Nederlanders is dan ook wanneer er iets in de badkamer kapot gaat. Stel je voor dat dat het ligbad is! En dan helemaal in de winter. Dan zijn we met zijn allen toch wel reddeloos verloren hoor. Maar in Zuid-Holland is er een reddende engel: badkamer renovatie Dordrecht repareert het mankement / de mankementen in je badkamer moeiteloos en in een vrij kort tijdsbestek. Zodat je weer snel gebruik kan maken van je ligbad om je lichaam na een lange weer op te laden. Kijk maar eens op http://www.bouwbedrijf-zuidholland.nl/, hier zie je voldoende affiniteit en deskundigheid op het gebied van het repareren van onder andere badkamers. Laat je ligbad daarom niet in de steek, en geniet er nog lang van!