Verlichting

Led tuinverlichting is de nieuwe trend voor uw tuin

Geschreven door admin

De zomer staat weer voor de deur. Dat betekent dat we onze tuin weer onder handen gaan nemen. Tijd voor nieuwe planten, de bestrating schoonmaken, het plaatsen van tuinsets en loungebanken en natuurlijk nieuwe ledverlichting! Om straks ’s avonds lang buiten te zitten en optimaal te genieten van uw tuin is ledverlichting namelijk uitermate geschikt.

De sfeer in uw tuin wordt bepaald door een aantal elementen. Uiteraard hoe u tuin is ingericht, welke planten u gebruikt en welke bestrating, schuttingen en tuinsets u heeft. Maar wist u dat de juiste verlichting ook erg belangrijk is voor uw tuin? Denk bijvoorbeeld eens aan led grondspots die uw planten of schutting zeer sfeervol uit kunnen lichten. Het mooie aan deze grondspots is dat ze helemaal weggewerkt kunnen worden in de grond en dus vrijwel onzichtbaar zijn. Daarnaast worden ze niet warm en verbruiken ze zeer weinig energie omdat het natuurlijk ledverlichting is. Ook zijn ze relatief goedkoop in aanschaf. Voor de prijs hoeft u het dus zeker niet te laten.

Ook hoogwaardige led prikspots kunnen uw tuin fantastisch uitlichten. Deze steken een stukje boven de grond uit en kunnen gebruikt worden om allerlei verschillende onderdelen van uw tuin uit te lichten. Bekijk bijvoorbeeld maar eens de led tuinverlichting bij Lichtpartner.

Let er bij de aanschaf van uw led tuinverlichting wel op dat de producten waterdicht zijn, de zogenaamde ip66 certificering. Het is namelijk wel zo prettig dat u verlichting na een regenbui ook nog werkt. Verder zijn de brandduur, de kleur licht en de sterkte nog van belang. Wanneer u ledverlichting voor uw tuin gaat vergelijken moet u hierop letten.

Alvast een mooie en lange zomer toegewenst in uw eigen verlichte tuin!