Verbouwen

Genieten van jouw tuin, zelfs in de winter!

Geschreven door admin

Het zonnetje schijnt. Niets heerlijker dan de dag beginnen met een ontbijtje in de tuin. Helaas zijn de dagen waarop dit in Nederland mogelijk is schaars. Gelukkig hoeft dit niet te betekenen dat je het grote deel van het jaar niet van de tuin kunt genieten. Voor de echte tuinliefhebbers is er een andere optie: de tuinkamer. Zo ervaar je het buitengevoel het hele jaar door! Zélfs bij kou en regen.

Wat is een tuinkamer?
Een tuinkamer is een ongeïsoleerde serre die vrijstaand in de tuin staat, of een kamer die als het ware aan de woning wordt gebouwd. De tuinkamer wordt vaak verward met een serre of een orangerie. Het grote verschil is dat een tuinkamer niet geïsoleerd is en niet als woonruimte gezien wordt. Daarnaast is het prachtig om te zien. Het heeft niet alleen een luxueuze uitstraling, maar doet de woning veel ruimer lijken.

Haal het buiten naar binnen
Bij een tuinkamer kun je er voor kiezen om de kamer af te sluiten met bijvoorbeeld een vouwwand van glas. Door voor glas te kiezen ervaar je een geweldig buitengevoel en worden de grenzen tussen binnen en buiten erg klein gemaakt. Dat betekent heerlijk genieten van de tuin en het buitenleven, ongeacht welk weer het is!

Een tuinkamer van Busscher
Busscher Serres is een expert bij tuinkamers, veranda’s, serres en terrasoverkappingen. Niet alleen geven zij een persoonlijk advies, maar zij maken vervolgens een passend ontwerp waar uw wensen centraal staan. En ook tijdens het bouwtraject kunt u rekenen op professionele begeleiding. Enthousiast? Neem gerust contact op met Busscher Serres voor een geheel vrijblijvend advies.