Uncategorized

De lange man met mouwlengte 7 overhemden

Een goed kwalitatief overhemd op maat vinden is niet altijd even gemakkelijk. Het overhemd moet goed op de schouders zitten. De mouwen moeten net iets over de handen vallen. Het overhemd moet lang genoeg zijn om in de broek te blijven zitten, maar niet zo lang zijn dat het als een jurk oogt.

 

Met name voor lange mannen is het vinden van de juiste maat overhemd erg lastig. Lange mannen hebben vaak lengtemaat overhemden nodig, zoals mouwlengte 7 overhemden. Alleen een overhemd met mouwlengte 7 vinden is niet altijd even makkelijk. Toch is het belangrijk dat elke man minimaal één overhemd op maat in zijn kast moet hebben hangen.

 

Lengtemaat overhemden vinden

Het vinden van een overhemd die jou perfect staat is lastig. Met name wanneer je lang (en slank) bent. In dit geval moet je overhemden met lengtemaat kopen, zoals mouwlengte 7 overhemden.

 

Als jij jezelf met je lange lijf stopt in een gewoon overhemd, is de kans groot dat het overhemd niet mooi op de schouders valt, het overhemd tekort op de buik zit en bovenal, dat de mouwen tekort zijn. Mouwlengte 7 overhemden zijn de oplossing.

 

Wat is Mouwlengte 7?

De term mouwlengte7 is afgeleid van de lengte van de mouw van een overhemd. Normale overhemden een standaard mouwlengte 5. Deze maat houdt in dat de lengte van de mouw tussen de 50 centimeter en de 59,9 centimeter ligt. Deze lengte wordt gemeten van de rand van de schouder tot aan de rand van het manchet. De mouwlengte 7 overhemden hebben dus een mouwlengte tussen de 70 centimeter en 79,9 centimeter.

 

Waarom de lange man niet zonder mouwlengte 7 overhemden kan
Het is belangrijk dat een overhemd prettig en comfortabel zit. In de ochtend doe je het overhemd aan, maar gedurende de dag moet het overhemd goed en aangenaam blijven zitten. Een overhemd dat goed zit op het bovenlichaam vergroot de eigenwaarde en biedt veel zelfvertrouwen.

 

Mouwlengte 7 overhemden voor mouwen en rug

Alleen voor lange mannen is het vinden van een overhemd dat prettig en comfortabel zit erg lastig. De mouwen zitten vaak tekort. Vanaf dat het overhemd aangetrokken is, is het naar beneden trekken van de mouwen je voornaamste bezigheid. Vreselijk irritant! Het maakt je onzeker bij presentaties, het verlaagt je concentratievermogen bij intensieve meetings en daarmee zijn die korte mouwen ook van invloed op je werkprestaties.

 

Met mouwlengte 7 overhemden heb je nooit meer last van te korte mouwen. Tenzij je het overhemd te warm wast natuurlijk. Door de mouwlengte 7 overhemden draag jij bovenkleding dat langer valt, maar niet breder is. Hierdoor sluiten de overhemden goed aan bij lange mannen.

 

Bij mouwlengte 7 overhemden wordt er niet alleen rekening gehouden met de mouwen. Met mouwlengte 7 overhemden wordt er ook rekening gehouden met de ruglengte. Het is ergerlijk als de hele dag het overhemd uit je broek schiet, maar daarnaast staat het ook onverzorgd. Een overhemd met mouwlengte 7 blijft wel goed op z’n plek zitten. Wanneer je lang bent, is een overhemd met mouwlengte 7 daarom een ideale optie.