Verbouwen

Je klus gereedschap koop je bij THS Tools

Wanneer je bezig bent met je aan- of uitbouw, heb je goed gereedschap nodig. Soms is de keuze maken tussen het grote aanbod, zowel online als bij de bouwmarkten erg lastig. Het grote voordeel aan THS Tools is dat hier altijd experts beschikbaar zijn die u kunnen helpen bij de juiste keus. Zij doen dit altijd op een objectieve manier zodat u de juiste keuze kunt maken. Daarnaast helpen zij ook na de verkoop met de juiste tips voor het gebruik van de machines.

Hitachi DS14DJL perfecte accuboormachine voor bij het klussen

Bij THS verkopen zij als scherpst geprijsde een perfecte accuboormachine van Hitachi, namelijk de DS14DJL. Deze boormachine wordt geleverd in een complete set en is voor u als klusser de beste keus als het gaat om boren tijdens een verbouwing of aanbouw. Deze machine is uitgerust met led lamp en heeft een oplaadt tijd van maximaal 40 minuten.

Compacte heater voor bij het klussen

Ook heeft THS Tools een elektrische heater te koop voor een erg scherpe prijs. Deze kan u gemakkelijk gebruiken om kleine ruimtes te verwarmen. Het gaat om de Munter Sial heater deze is zeer compact en heeft ook nog een hoog rendement met het PTC verwarmingselement waarmee deze is uitgerust. THS tools adviseert deze heater te gebruiken in kleine ruimtes als werkplaatsen, bouwplaatsen(binnen) of bijvoorbeeld kantoren. De heater is uitgerust met 230 Volt en heeft een ingebouwde thermostaat. Munter Sial heeft deze heater zo geproduceerd dat hij erg compact is en daarnaast ook nog eens erg licht met 2.4 kilo gram, hierdoor is hij gemakkelijk mee te nemen en te verplaatsen.

Als u vragen heeft over de het gereedschap, de service of bestelprocedure kunt u gemakkelijk contact opnemen met de deskundigen van THS Tools.