Interieur

Tegelstickers blazen jouw tegels een nieuw leven in!

Geschreven door admin

Heb jij ergens in huis tegels aan de muur maar zijn deze tegels niet helemaal jouw smaak. Je hoeft ze echt niet met veel moeite van de muur af te slopen want je kunt ze ook gewoon, een nieuw leven in blazen. Tegenwoordig zijn er stickers te koop die een mooi design hebben speciaal gemaakt om jouw tegeltjes aan de muur te pimpen.

Wat moet ik mij precies bij deze stickers voorstellen

Nou het is eigenlijk best heel simpel, jij hebt een aantal tegels die jij eigenlijk niet heel mooi vindt. Dan kan je ze natuurlijk van de muur af slopen om er dan nieuwe tegels op te doen. Maar dit is een tijdrovende klus, en kost vaak ook veel geld. Dus kun jij ook kiezen voor een makkelijkere en vooral goedkopere manier. Restyle de tegels met stickers. Kijk bijvoorbeeld eens naar het blog van New Stories waarbij je inspiratie kunt opdoen van stickers met prachtige printjes. Met deze manier van werken heb jij binnen no-time weer een muur, die als nieuw lijkt. Vaak hebben de tegelstickers een Arabisch design. Arabische designs staan bekend om hun mooie vormen, en vooral om hun mooie kleurrijke uitstraling. Zo krijg jij dus een unieke muur in jouw huis. Misschien durf je het aan om diverse tegel designs te combineren. Een kleurrijke, speelse muur wordt op deze manier het middelpunt van jouw huis!

Zelf de stickers ontwerpen

Het kan zijn dat het Arabische design toch niet helemaal is waar jij naar opzoek bent. Maar dan kun jij jouw stickers gewoon zelf ontwerpen. In een zogenoemde ‘editor’ ben jij degene die bepaalt hoe de stickers eruit komen te zien. Een mooie afbeelding of juist een effen kleur, alles is mogelijk. Natuurlijk kan jij hier naast tegelstickers ook nog vele andere stickers ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan naamstickers, raamstickers of logo stickers. Kortom, eindeloos mogelijkheden met stickers.