Ramen en deuren

Je glas laten vervangen in Krimpen aan den Ijssel? Lees onze tips!

Geschreven door admin

Je komt thuis van je werk en je ziet plotseling dat een van je ramen beschadigd is. Na de eerste schrik moet er direct het een en ander geregeld worden. Je moet het kapotte glas namelijk laten vervangen. Hoe je dit doet, lees je in dit artikel. Zo geven we in dit artikel enkele tips met betrekking tot het vervangen van kapot glas in Krimpen aan den Ijssel en omgeving.

Kies voor dubbelglas

De meeste moderne huizen zijn verrijkt met dubbelglas. Bij oude (monumentale) panden is dit echter vaak niet het geval. De ramen in deze huizen hebben vaak enkelglas. Is dit bij jouw huis ook het geval? Laat het kapotte enkelglas dan niet vervangen door een nieuw exemplaar van hetzelfde glas, maar investeer in dubbelglas. Dubbelglas isoleert namelijk veel beter dan enkelglas. Bovendien is het glas steviger. Dit betekent dat je met dubbelglas minder risico loopt op een nieuwe glasbeschadiging in de toekomst.

Huur een professional in

Het is zeker niet gemakkelijk om kapot glas te vervangen. Sterker nog, deze klus kan erg gevaarlijk zijn als je niet precies weet wat je doet. Heb je geen ervaring met het vervangen van glas? Bel dan liever een glashandel in Krimpen aan den Ijssel om deze klus uit te voeren. Bel je een glashandel, dan weet je zeker dat jouw nieuwe glas op de juiste manier geplaatst wordt. Bovendien bespaar je jezelf heel wat tijd en energie, want het vervangen van glas is een tijdrovende klus.

Wacht niet te lang

Tot slot raden wij je aan om niet te lang te wachten met het bellen van de glashandel. Je wil namelijk niet te lang met dat kapotte glas blijven zitten. Niet alleen omdat de kinderen zich aan het kapotte glas kunnen verwonden, maar ook omdat het kapotte glas inbrekers aantrekt. Bovendien komt er veel kou en vocht door het kapotte raam naar binnen.