Interieur

Interieur Trends winter 2018

Het is leuk om met de mode mee te gaan. Elk seizoen heeft weer andere trends. Het is leuk om hiermee te spelen in het interieur. Onbewust doe je misschien ook wel mee met de laatste mode. Aangezien de winkels helemaal inspelen op de stroming. Alle interieur items die je koopt zijn volgens de laatste mode. Het is leuk om je te verdiepen in de verschillende trends in de diverse seizoenen. Daarom dit artikel: Wat zijn de interieurtrends van de winter 2018?

Stoere items

Een opkomende trend is het gebruik van stoere items in het interieur. Dit kan door robuuste materialen toe te voegen. Ook steigerhouten meubels kunnen een stoere uitstraling hebben. Industriële lampen zorgen ook voor dat effect. Er zijn heel veel soorten industriële lampen te verkrijgen. De ene lamp is robuuster dan de ander. Het is net waar je zelf voor kiest. Een stoer interieur is de trend van komende winter.

Botanische invloeden

Ook een trend van aanstaande winter is het botanische interieur. Zo haal je de zomer naar binnen. Lichte muren en veel planten zorgen voor een botanisch gevoel. Verder wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke en speelse materialen. Dit kan bijvoorbeeld door een rieten stoel aan het interieur toe te voegen. Een rieten mand kan gebruikt worden als bloempot of opbergmand. Een speels effect creëer je door een rond vloerkleed neer te leggen. Het is net wat unieker dan een vierkant vloerkleed. Een rond vloerkleed kan ook leuk zijn op een kinderkamer. Ook kun je gedroogde bladeren inlijsten en ophangen.

Warme kleuren

Komende winter wordt er gebruik gemaakt van warme kleuren op de muur. Denk dan aan donkerblauw, donkerrood en donkergroen. Dit zorgt ervoor dat de winter knus doorgebracht kan worden. Deze warme kleuren kunnen mooi gecombineerd worden met rijke materialen. Op een makkelijke manier kun je warme kleuren in het interieur krijgen. Bijvoorbeeld kussentjes in een bepaalde kleur. Kaarsen en andere items in warme tinten. Dikke plaids gedrapeerd over de bank. Door kleine aanpassingen is de woning helemaal ingericht naar de laatste trends.