Uitbreidingen Verlichting

Creëer meer licht in huis

Geschreven door admin

Droom van jij een met licht overgoten kamer? Of baal jij als het tuinseizoen voorbij is? Mag de woonkamer van jou wel iets groter? Dan is een serre wat voor jou! Een serre heeft tegenwoordig eindeloze mogelijkheden om van jouw kamer iets bijzonders te maken!

Meer woonplezier
Een grote ruimte met veel licht: het lijkt de droom van iedereen. Een serre maakt dit mogelijk. Dankzij een serre kun je het hele jaar door genieten van buiten. Kies bijvoorbeeld voor zoveel mogelijk glas: zo maak je de scheiding tussen binnen en buiten wel erg klein! Je kunt er ook voor kiezen om een vouw/schuifpui te maken in je serre. Zo kun je bij lekker weer de deuren openen en heb je binnen een paar tellen een overdekt terras!

Een goed advies is belangrijk
Met een serre kun je alle kanten op. De nieuwste materialen, de prachtigste kleuren, hoogstaande designs en vele opties. Vaak wordt er gekozen voor hout of aluminium, maar zelfs een combinatie van die twee is mogelijk. Omdat er zoveel keus is, en een serre toch een aardige investering is, is een goed advies belangrijk. Een deskundige op het gebied van serres, met kennis van alle trends, kan jou direct vertellen wat voor jouw woning de beste oplossing is.

Solarlux
De onbetwiste specialist op het gebied van glazen vouwwanden bij serres is Solarlux. Zij hebben voor elke woning een passende serre en delen hun kennis graag. Doe inspiratie op via de website of neem contact op met één van de adviseurs.