Verbouwen

Garage ombouwen tot man cave

Geschreven door admin

We kennen allemaal wel de fantastische verhalen over de meest bizarre en mooie man caves. Voor velen klinkt het onhaalbaar, maar het realiseren van zo’n mannengrot is iets wat eigenlijk voor velen van u goed te doen is. We bespreken hier kort wat je ervoor nodig hebt.

De juiste ruimte

Allereerst is het zaak de vereiste ruimte te hebben. Je kunt hierbij – zoals de titel aangeeft – denken aan een garage, maar ook aan een kelder of een zolder. Hoe meer de ruimte afgezonderd is, hoe beter je hier vaak een man cave van kunt maken.

Wat zijn je dromen?

Het is ook zaak om precies te bedenken wat je nu eigenlijk wil. Wanneer is een man cave voor jou nu echt een man cave? Het gaat niet om de man caves op internet, om de man caves die anderen hebben, maar om wat jij zelf als man cave beschouwt en wat je dus zelf ook prettig vindt.

Je kunt hierbij denken aan een bar, aan een kleine bioscoop, een dartbord of een pouletafel. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar je budget is dat mogelijkerwijs niet geheel. Bedenk dus goed wat je wil bereiken en wat je echt leuk vindt, om te voorkomen dat je man cave niet wordt wat je er eigenlijk van had verwacht.

Doe inspiratie op

Vaak is het een goede zaak om een tijdje het internet rond te surfen, op zoek naar inspiratie voor de invulling van je man cave. Door veel man caves te bekijken, ga je vanzelf in de gaten krijgen wat je echt leuk en vet vindt en wat eigenlijk niets voor jou is. Zo kun je jouw ideale man cave creëren die geheel op jouw wensen aansluit.