Uncategorized

Gaat een makelaar uw woning verkopen of doet u het zelf

Geschreven door admin

U heeft nu eindelijk besloten om uw woning te verkopen. Maar hoe gaat u uw woning verkopen? Kiest u voor een makelaar of gaat u het helemaal zelf doen? De dag is nu zover gekomen dat u moet gaan beslissen wat u wilt. Het zijn lastige keuzes om te maken. Daarom helpen wij u om deze keuzes te maken.

Wilt u uw huis verkopen in Sint-Michielsgestel

U bent woonachtig in Sint-Michielsgestel en u wilt uw huis verkopen. Maar hoe gaat u dat doen? Er zijn een aantal opties om dit te doen. U kunt natuurlijk alles zelf doen want dat scheelt geld. Maar daar komt wel heel veel bij kijken en het kost u veel tijd. Als er mensen geïnteresseerd zijn moet u zelf voor de bezichtigingen zorgen en thuis zijn als de kijkers komen. Uw huis moet ook bij potentiële kopers onder de aandacht gebracht worden en u moet zelf gaan onderhandelen. Het kost tijd en denk hier van te voren goed over na of u die tijd hebt. U kunt ook voor een makelaar kiezen die alles voor u zult regelen en die uw huis verkopen Sint-Michielsgestel door zal zetten tot een verkocht huis.

Hoe vindt u de juiste makelaar in Sint-Michielsgestel

Nadat u een keuze heeft gemaakt dat een makelaar uw woning zal verkopen, zijn er een paar dingen om te weten hoe u een goede makelaar kunt kiezen. Er zijn 2 soorten makelaars een online makelaar en een met een fysiek makelaarskantoor. Bij een online makelaar moet u er alsnog veel tijd in besteden en moet u nog steeds rondleidingen geven tijdens de bezichtigingen. Bij een fysiek makelaarskantoor hoeft u dat niet, maar hoe vind u dan de juiste makelaar Sint-Michielsgestel? U kunt kiezen voor een makelaar die woont in het dorp en die de kopers kan vertellen hoe fijn het is om hier te wonen, maar u kunt ook iemand kiezen die verder hiervandaan woont en die helemaal gefocust is op het huis. Kijk ook naar zijn verkoopsnelheid, Want u wilt natuurlijk zo snel mogelijk uw woning verkopen. Nodig ook meer makelaars uit en stel een kennismakingsgesprek voor zodat u kan kijken of u en uw makelaar een goede klik hebben en of u uw makelaar vertrouwd. Stel kritische vragen aan de makelaars over hoe ze het proces voor hun zien en vertel uw belangen.

Handige tips om uw huis te verkopen

Zorg ervoor dat uw woning is opgeruimd, dat uw woning schoon is en dat de ramen zijn gewassen. Hoogstwaarschijnlijk komt uw huis ook op Funda met foto’s. U kunt er ook voorkiezen om een video van uw woning te laten maken. Bij een video zien de geïnteresseerde kopers veel beter hoe uw woning er echt uitziet. Als de geïnteresseerde kopers binnen komen zorg dan voor een wauw-effect. Zorg ervoor dat er sfeer in uw woning is en dat het er op een gezellige rustige manier eruit ziet.