Uncategorized

Eindeloos variëren met epoxy coating

Geschreven door admin

Een vloer die zijn beste tijd gehad lijkt te hebben, hoeft niet altijd vervangen te worden. Met een epoxy coating kan bijvoorbeeld al veel hersteld worden. Zonder dat de prijs daarbij leidend hoeft te worden. Zo krijgt uw bestaande vloer een geheel nieuw bestaan.

Winkels en werkruimtes

Epoxy vloeren, zowel coatings als gietvloeren, zijn eigenlijk niet ideaal voor woonruimtes. Wel zijn ze uitermate geschikt als ondergrond voor kantoren en andere werkvloeren. Wanneer u kiest voor een coating, dan kunt u uw vloer al voor relatief weinig geld een flinke make-over geven. Wanneer u al eens eerder een gietvloer heeft gehad kan de toplaag zelfs helemaal een goede oplossing zijn. De gebruiksslijtage die na vele jaren toch enigszins is ontstaan is dan snel weer totaal weggewerkt. Vervanging is in zulke gevallen dus geeneens een noodzakelijkheid, een nieuwe bovenlaag kan al voldoende zijn. U bent dan weer enkele decennia voorzien.

Strak als kunststof

Het voordeel van de epoxy coating is dat uw kunststofgietvloer direct een groot strak vlak wordt. Dit betekent dat u dus direct van een aantal voordelen kunt genieten. Zo heeft u bij het indelen van uw woning geen last van het rekening houden met bepaalde lijnen. De naden die u gewend bent van andere soorten vloeren zijn er immers niet. Dit komt omdat de kunststof coating in een beweging wordt aangebracht een strak getrokken over het gehele oppervlak. Dit maakt de vloer wanneer u hem eenmaal kunt gebruiken ook direct beter schoon te houden. Dit zorgt er ook voor dat hij langer in goede staat te houden is. Neem ook eens een kijkje bij onze partner gietvloer Diemen.