Uncategorized

Bouwvacatures bouw

Dit is het juiste moment voor werk zoeken in de bouw. Als uitzendbureau plaatst Koers Oost Bouwdiensten regelmatig vacatures van bouwbedrijven in de regio Overijssel, Utrecht, Drenthe en Gelderland. Dat is ideaal als je in deze regio woont en je dicht bij huis wil werken. Kijk gerust eens naar onze bouwvacatures voor de bouw of laat ons je helpen met het vinden van passend werk.

Welke ‘werken in de bouw’ vacatures staan open?

De vacatures voor de bouw zijn zeer uiteenlopend. Wij hebben de bouwvacatures voor de bouw ingedeeld op vakgebied, zodat je gericht kunt zoeken. Bij het vakgebied ‘Infra’ vind je onder andere vacatures voor stratenmakers, grondwerkers en landmeter assistenten. Ben je opgeleid als schilder? Dan zou je aan de slag kunnen gaan als onderhoudsschilder of industrieel spuiter. Tevens bieden wij vacatures aan voor UTA functies. Koers Oost Bouwdiensten helpt niet alleen vakmensen, maar ook leerlingen en mensen die zich willen laten omscholen. In dat geval kun je solliciteren op een leerling vacature of een BBL vacature. Als leerling loop je mee met ervaren vakmensen om werkervaring op te doen. Bij de BBL vacatures krijg je de kans om een opleiding te volgen en om van vakmensen met jarenlange ervaring te leren. Zo kan vrijwel iedereen bouwvacatures voor de bouw vinden die aansluiten bij de werkervaring, het vakgebied en de eigen voorkeuren.

Hoe helpen wij je met werk zoeken in de bouw?

Koers Oost Bouwdiensten helpt vakmensen door een ruime variatie van bouw vacatures aan te bieden, door opleidingen aan te bieden en door te kijken naar de persoonlijke wensen. Als je een baan hebt waarbij jouw vakkennis en vaardigheden tot hun recht komen, dan zal je veel meer voldoening uit je werk halen. Solliciteer via onze website of neem contact op via 0547-200252 zodat wij een vrijblijvend intakegesprek kunnen plannen.