Uitbreidingen

Een boomhut in de tuin; leuk voor jong en oud!

Het zal menig kind tot de verbeelding spreken: een boomhut in de tuin! Je eigen plekje, hoog boven de grond, waar je zomaar je eigen avonturen kan beleven. Welk kind wil dat nou niet? Een spannende hut waar je heen kan klauteren en heerlijk je eigen stoere verhalen kan uitvoeren. Of misschien maak je er gewoon je eigen huisje van, met een lieve uitstraling voor de meisjes. In geheime missies belanden, de spion uithangen, je kan het zo gek niet bedenken. Of juist een rustige plek om met je vriendinnen stiekem te kletsen over de eerste vriendjes. Een houten boomhut bouwen kan al een avontuur op zich zijn. Maar misschien is dat nou ook wel juist de reden waarom er nog altijd geen boomhut in de tuin te vinden is…..

boomhut

Foto: www.hamerenhark.nl

Verschillende boomhutten

Er zijn speelhuisjes die eigenlijk al op een boomhut lijken. Houten huisjes dus, die een stukje van de grond af staan. Maar het echte werk zijn toch de houten hutten in een boom, toch? Maar ja, moet je wel een boom hebben, natuurlijk. Als alternatief is er dan ook veel mogelijk. Een houten boomhut, hoog boven de grond, met een robuuste uitstraling, geeft dezelfde avontuurlijke sfeer. En waar ga je dan nog meer voor? Een hut met een touwladder? Een echte vaste trap? Met een glijbaan, waardoor je simpel naar beneden roetst? Klimnetten of andere speel- en klautermogelijkheden? Krijgt jouw houten boomhut een echte veranda? En wat doe je met de inrichting? Mag er gewoon een bed in? Want slapen in je boomhut is natuurlijk helemaal het einde. Kamperen op hoogte, in je eigen tuin! Zeg nou zelf: als dat geen avontuur meer is!

Ook leuk voor ouders

Boomhutten zijn niet alleen leuk voor de kinderen. Waarom maak je er niet meteen een heerlijke plek van voor het hele gezin? Onder de boomhut een rustige plek voor de ouders om te chillen, bijvoorbeeld. Of gewoon, boven op de veranda, heerlijk samen genieten van het uitzicht en een heerlijk drankje. Voel je gewoon weer even kind en speel mee met de wilde verhalen van jouw stoere zoon of ga op de thee bij je ondernemende dochter. Maar je kan ook bewust kiezen voor een eigen plekje om je even rustig terug te kunnen trekken. Niks geen boomhut voor de kinderen, maar gewoon heerlijk voor jezelf!

Maar nu dat bouwen nog…

Zelf een boomhut bouwen: het kan, uiteraard. Maar veel mensen zullen wel dromen van een boomhut, maar zien zichzelf nou niet echt als een boomhutbouwer. Daar komt toch heel wat bij kijken en veiligheid is uiteraard ook heel belangrijk. Je moet wel heel goed weten wat kan en wat niet, zodat de kinderen veilig kunnen spelen. Maar geen paniek, want ze bestaan: boomhutbouwers. Een boomhutbouwer die professioneel aan de slag gaat om voor jou een mooie hut te maken. En dan ook nog eens precies zoals jij het wilt. Makkelijker kan niet, toch? Bij www.hamerenhark.nl kan je helemaal gaan voor jouw eigen ideeën. Een schuilhut ergens in de struiken? Een hut hoog boven in de boom? Zoek je het liever wat lager bij de grond? Ze kunnen zelfs houten huisjes maken, die gedeeltelijk onder de grond zitten! Voor ieder wat wils dus. Dus maak jouw eigen dromen voor een mooie hut waar en laat de angst voor het bouwen ervan jou er niet vanaf houden! Beleef de avonturen die jij zelf mag bedenken! Een boomhut in de tuin, wie wil dat nou eigenlijk niet?