Interieur

Betonpoeren

Geschreven door Victor

Betonpoeren zijn ideaal voor het funderen van schuren, pergola’s, schuttingen, carports en veranda’s. Zo zorg je ervoor dat je bouwwerk goed blijft staan en niet met een stevige wind wegzakt of omwaait. Ook worden betonpoeren vaak toegepast om zo ervoor te zorgen dat de houten palen van bijvoorbeeld een schutting niet direct met de vochtige ondergrond in contact komen. Zo kun je houtaantasting voorkomen. Beton kan namelijk wel weer goed tegen vocht. 

 

Assortiment bij Betongoed

Het is belangrijk dat je de juiste betonpoer vindt omdat de betonpoer groot en sterk genoeg moet zijn om het bouwwerk te kunnen dragen. Het advies geldt dat als je een groot en zwaar bouwwerk bouwt dat de betonpoeren dan dus ook groot moeten zijn. Zorg ervoor dat de betonpoer net iets groter is dan de staander die op de betonpoer wordt bevestigd. Er zijn ook nog verschillende soorten betonpoeren, namelijk rechte en trapeziumvormige betonpoeren. De rechte betonpoeren worden gebruikt voor schuttingen omdat je ze strak naast elkaar kan plaatsen. Trapeziumvormige betonpoeren zijn juist meer geschikt voor grotere bouwwerken. Door de trapezevorm wordt namelijk het gewicht beter verdeeld. Je kan bij de meeste betonpoeren van Betongoed ook kiezen of je een draadeind, stelplaat, funderingstegel of cement erbij wilt bestellen. Deze producten kunnen het makkelijker maken om de betonpoer te bevestigen. Verder kun je nog kiezen welke kleur betonpoer je graag zou willen zodat deze goed bij jou bouwwerk past. De betonpoer steekt namelijk altijd nog een beetje uit boven de grond waardoor het dus zichtbaar is. 

 

Betonpoer kopen bij Betongoed

Via de website van Betongoed kun je makkelijk je betonpoeren online bestellen. Dit wordt supersnel geleverd tegen een voordelige prijs. Mocht je in de buurt van Lunteren wonen dan kan je er ook altijd voor kiezen om je bestelling op te halen. Verder hebben ze bij Betongoed een ruim assortiment van betonpoeren en andere producten voor de tuin. Zo vind jij makkelijk en snel de juiste betonpoeren en andere benodigdheden voor jouw constructie. Mocht je nog vragen of advies nodig hebben dan kun je ook altijd terecht bij de medewerkers van Betongoed.