Verbouwen

Benodigdheden zodra je intrekt cruciale woonaccessoires bij verhuizing

Geschreven door admin

Je bent al een tijdje niet tevreden met je huis en wilt graag iets anders. Sommigen plannen dan een verbouwing of een aanbouw. Maar, indien dit bij jou niet mogelijk is dan is de enige oplossing om te verhuizen. Je hebt namelijk niet de mogelijkheid om die krappe woonkamer te verruimen.

Zelfs in deze tijd waarin relatief veel huizen te koop staan kan het nog lastig zijn om een geschikte woning te ontdekken. Maar leg je er niet bij neer! Hoe lang je wensenlijst ook is, vroeg of laat vind je de geschikte woning.

Zodra het moment aanbreekt om in je nieuwe woning te trekken wil je zo snel mogelijk gezelligheid creëren. Om je hierbij te helpen hebben we een aantal adviezen opgesteld. Aan de hand van een top 5 aan woonaccessoires schep je gelijk een comfortabel gevoel, die veelal bij Presents@home verkrijgbaar zijn.

Vijf woonaccessoires tips voor als je verhuist

  1. Als je pas bent ingetrokken in de nieuwe woning is een gloeilamp zonder lampenkap de enige lichtbron. Het is dan ook aan te raden om gelijk een lichtplan op te stellen, zodat er gelijk warmte wordt uitgestraald.
  2. Planten en bloemen zorgen voor harmonie, stabiliteit en lieflijkheid en zijn dan ook een noodzakelijkheid voor het nieuwe huis. Het verlaagt zelfs de spanning, waardoor het een positief effect heeft op je gemoedstoestand.woonaccessoires-koekoeksklok-dieren-kookoo-rood
  3. Niet zomaar een klok, maar de Kookoo klok zorgt voor sfeer in je huis. Ieder uur wordt je door een vogel of een ander dier verwelkomt met prachtig gezang of gebrul.

 

Raamfolie: de finishing touch voor je ramen

 

  1. Zodra de woonaccessoires hun plek hebben gevonden is het tijd om de ramen af te werken. Niet alleen als laatste onderdeel van de afronding van de verhuizing, maar ook als start van het voorjaar. Op het moment dat meer zonlicht je woning naar binnen schijnt kijk je gelijk positiever naar de zaken van alledag. Ramen hebben een grotere invloed op je interieur dan je op het begin zou denken. Laat je ramen dan ook opvallen aan de hand van glasfolie.

De ramen zijn niet gelijk een aspect van de inrichting van je woning. Toch kun je de glazen een grotere status geven dan momenteel het geval is. Je hebt namelijk de mogelijkheid om de ramen naar jouw persoonlijkheid aan te passen met raamfolie. Niet alleen kun je ermee inspelen op je stijl, maar je kunt het ook handig toepassen om de ruimte te isoleren of het inbrekers moeilijker te maken om een raam kapot te slaan.

raamfolie-bloem_1 Voor mij persoonlijk laat ik de functionele folie sneller links liggen en ga gelijk voor de kleurrijke folie, die tevens in vele soorten beschikbaar zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een uitdrukking, glas in lood of een bloemen op je vensterbank die net echt lijken? Je kunt het zo gek niet bedenken. Ben je creatief ingesteld? Bedenk dan zelf een ontwerp die aan jouw wensen tegemoet komen.

Zoals hierboven al vermeld is raamfolie, onder meer te verkrijgen bij Raamfolie Online, een van de pijlers om energie mee te besparen. In de zomermaanden houdt het tot wel tachtig procent van de zonnewarmte tegen waardoor de airco minder vaak aangezet hoeft te worden. In de wintermaanden beperkt de glasfolie, zoals de raamfolie ook wel wordt genoemd, minder warmte uit de kamer ontsnappen.

  1. Ben je al in de Kerststemming? Over niet al te lange tijd breekt de Kerst weer aan, met alle huiselijkheid die hierbij komt kijken. Het is dan ook het ideale moment om je huis te voorzien van kerst artikelen –en woonaccessoires.

Zoals je ziet kun je al met een aantal gemakkelijke handelingen een huiselijke sfeer moeilijk make in je nieuwe woning.