Interieur

Ben jij gek op de landelijke stijl? Lees dan deze blog!

Hoewel de stijl van een boerderij zijn wortels in het land heeft, is het vandaag de dag zowel op het platteland als in de stad te vinden. De eenvoudige en gastvrije levensstijl. De rustgevende en natuurlijke stijl. De aantrekkingskracht van de boerderij is wijdverspreid, en de uitstraling is door velen begeerd. Dus hoe bereikt u de aantrekkingskracht van de boerderij in uw huis? Bij voorkeur zonder een volledige herinrichting! We hebben de eenvoudige stappen voor het cultiveren van de boerderijstijl in uw bestaande ruimtes.

 

Een van de mooie dingen van de huidige trend in boerderijstijl is dat het veelzijdig is. U kunt een paar meubels van de boerderij integreren met uw bestaande meubels en woninginrichting voor een nonchalante en vernieuwde uitstraling. Zo geeft een boeren bed bijvoorbeeld een landelijke frisheid aan uw ontspannende slaapkamer. Ook kan een boerenbank het middelpunt van uw huiskamer meubelset zijn, of kan deze worden gecombineerd met andere casual stijlmeubels voor een gepersonaliseerd gevoel. U kunt zelfs moderne boerenmeubels combineren met andere moderne meubels voor een ontspannen, maar toch eigentijdse uitstraling.

 

Het kleurenpalet: Creëer een verenigd en rustgevend gevoel door gebruik te maken van een neutraal palet in uw ruimte. Wit is een populaire verfkeuze, terwijl lichte, aardse neutralen ook kunnen helpen om de rustgevende aantrekkingskracht van de boerderij te bereiken. Als extra bonus zullen deze neutralen een aanvulling vormen op een breed scala aan meubels in boerderijstijl.

 

Het meubilair: Hou je van het uiterlijk van boerderijmeubilair, maar heb je geen budget voor vintage of tijd voor kringloopwinkels en rommelmarkten? De meubels in boerderijstijl van vandaag de dag hebben strakke lijnen en een eenvoudige, rustieke uitstraling, maar zijn ontworpen voor handig, modern gebruik. Boerderij- of landhuismeubilair is beschikbaar voor elke kamer in uw huis, van hoofdborden, eindtafels, dressoirs en accentstoelen voor uw slaapkamer, tot dressoirs en hutten voor de keuken. Zoek naar stukken met functionele kenmerken en landelijke charme, zoals schuurdeuren, planken en noodlottige afwerkingen.

 

Als uw budget voor nieuw meubilair klein is, overweeg dan om te investeren in een enkel statementstuk. Een boerderij tafel kan dienen als een middelpunt voor uw ruimte, het toevoegen van trendy stijl en een plek om te verzamelen voor de maaltijden en nog veel meer. Royale boerentafels bieden plaats aan grote gezelschappen en geven een rustieke uitstraling aan uw eetruimte.

 

Details: Van vintage verlichting en hangers tot houten borden, de inrichting van de boerderij is een makkelijke manier om stijl toe te voegen aan uw ruimte en om meubels en andere designelementen aan elkaar te knopen. Wees niet bang om de boerderij-elementen die u leuk vindt te combineren met moderne accenten voor visuele interesse, optimale functie en eclectische aantrekkingskracht.