Interieur

Airco Nijmegen

Geschreven door Victor

Ben je toe aan een aangename, koele ruimte in je woning of op kantoor? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wanneer je werkt op kantoor wil je dat het een prettige omgeving is, zo werkt iedereen productiever. Je werkomgeving naar een comfortabel klimaat veranderen tijdens de hitte in de zomer. Ook thuis wil je genieten van een fijne sfeer, op hete zomeravonden heerlijk koel kunnen slapen en in de winter warm binnenkomen. Dit is zo gedaan met een airco. 

Airconditioning

Er zitten genoeg voordelen aan airconditioning in huis, op kantoor of in je bedrijf. Het doel van de airco is natuurlijk ook gelijk het grootste voordeel, een koele ruimte creëren op warme dagen is belangrijk voor je leef kwaliteit. Het zorgt voor ventilatie en frisse lucht en het ontvochtigt de kamer. Werken of leven in een te warme of vochtige omgeving is niet te doen, airco’s zorgen er zo dus ook voor de productiviteit omhoog te halen in jouw winkel, woning of kantoor in Nijmegen.

 

Installatie 

Onze experts nemen alles met je door bij elke installatie. Binnen en buiten wordt gecheckt waar de unit geplaatst zal worden en dan beginnen ze aan het stappenplan. Zo wordt er alles besproken en weet je precies wat je te wachten staat. Dit is het installatieprogramma van NUKOEL airco Nijmegen:

  1. Installatie doornemen met de klant
  2. Binnen- en buitenruimte checken waar de airco’s geplaatst worden
  3. Onderdelen en uitrusting check van de airco-units
  4. Installatie buiten-unit
  5. Voorbereidingen voor het plaatsen van de binnen-units
  6. Systeemtest
  7. Uitleg en instructie

 

Airco Nijmegen

Woon je in Nijmegen en heb je interesse in een airco? Bij NUKOEL helpen onze aircospecialisten je graag verder. Onze monteurs en adviseurs in Nijmegen staat klaar om je alle informatie te verschaffen op het moment dat je vragen hebt en om het te komen installeren bij je thuis, op kantoor of in je winkel. Het airconditioningsysteem leveren wij voor een vaste lage prijs, maar er is ook een mogelijkheid om een airco in Nijmegen te huren. 

 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Onze adviseurs komen graag vrijblijvend bij je langs om te kijken naar jouw situatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:00 uur. 

 

Ben je niet gevestigd of woonachtig in Nijmegen, maar heb je wel interesse in onze aircoservice? Onze specialisten werken door heel Nederland.