Interieur

3 Gereedschap must haves!

close-up, concentratie, concentreren

Je kent het vast wel. Dan ben je weer die schroevendraaier kwijt of die hamer. Het is altijd lastig om te onthouden waar je het voor het laatst gelaten hebt. Om je te helpen staan er in deze blog 3 must haves voor je gereedschap. Zo raak je nooit meer je gereedschap kwijt!

 

Gereedschapswand is ideaal en bespaart ruimte

Maak gebruik van een gereedschapswand. Zo kun je in één oogopslag zien waar als je gereedschappen liggen. Het neemt geen ruimte in beslag en is gemakkelijk te installeren. Hang deze wand boven je werkbank en je hebt al je gereedschappen binnen handbereik. Ideaal toch? Daarnaast kun je gereedschapswanden vinden in verschillende maten en groottes, zodat het helemaal past in jouw werkplek. 

 

Gereedschapswagen voor heavy duty storage!

Heb jij heel veel gereedschap en is een gereedschapswand niet voldoende? Dan is het misschien tijd om het zwaardere werk in te schakelen. Tijd voor een gereedschapswagen! Hier kun je al je gereedschap in bewaren én je kunt deze wagen gemakkelijk verplaatsen. Hierdoor hoef je niet een vaste plek te hebben ervoor en kun je deze gemakkelijk neerzetten waar je hem op dat moment nodig hebt. Geen heen en weer geloop, gewoon makkelijk naast je project waar je aan het werken bent. 

 

Gereedschapskist voor als je buitenshuis werkt

Klus jij regelmatig op andere locaties? Dan is een gereedschapskist onmisbaar. Hierin kun je alle benodigde gereedschappen in bewaren voor je klussen buitenshuis. Zorg ervoor dat je alle essentiële gereedschappen in de kist hebt, maar óók thuis. Zo voorkom je dat je even de schroevendraaier van thuis meeneemt in de kist en deze ook weer kwijtraakt. 

 

Met behulp van deze drie must haves zorg je ervoor dat jouw werkplek georganiseerd blijft en je nooit meer hoeft te zoeken naar gereedschappen die kwijt zijn! Daarnaast bespaar je ook ruimte, doordat er geen gereedschap overal rondslingert, maar je het verzamelt op één plek.