Verbouwen

Werkschoenen voor dames

Werkschoenen worden vaak gezien als lompe, grove schoenen en daarom staan vrouwen vaak niet te springen als zij werkschoenen moeten dragen. Gelukkig hebben fabrikanten een beetje ingespeeld op de wensen van de vrouw en zien de werkschoenen er tegenwoordig niet eens meer uit als werkschoenen. Daarnaast zitten veiligheidsschoenen ook nog eens lekker en dat komt, omdat er met veel nieuwe en lichte materialen wordt gewerkt. Het is soms lastig om de juiste werkschoenen te vinden, hieronder vindt je enkele tips die je keuze makkelijker maken.

Veiligheidseisen werkschoenenWerkschoenen dames

Vaak krijg je de opdracht om een werkschoen te bestellen die aan een bepaalde eis moet voldoen, maar het is best lastig zoeken als je niet weet wat die eisen precies inhouden en waar je nog meer rekening mee moet houden. De meest gekozen veiligheidsnorm is de S3-norm, wat inhoudt dat de werkschoen een veligheidszool en -neus heeft en een anti-slip zool en dat de werkschoen waterbestendig is.

Lichte werkschoenen

Als je weet aan welke veiligheidseisen je schoenen moeten voldoen dan is het belangrijk dat je je afvraagt hoe lang je de werkschoenen aaneengesloten moet dragen en of je veel moet lopen. Wanneer je veel moet lopen, is het verstandig om te kiezen voor een lichte werkschoen. Lichte werkschoenen zijn vaak gemaakt van lichtere materialen zoals composiet of kevlar in plaats van het zware staal. Wil je de veiligheidsschoenen ook jaren gebruiken, investeer dan ook. WerkschoenenWinkel.NL heeft een goed prijs-kwaliteit verhouding.

Populaire dameswerkschoenen

Werkschoenen voor dames zijn speciaal ontworpen voor damesvoeten en zijn wat smaller dan herenschoenen. De meeste werkschoenen zijn zwart en vaak simpel en worden vaak gebruikt in de horeca, bouw en industrie. Ook witte werkschoenen voor dames zijn populair en dan met name voor werk in de zorg of horeca. Gelukkig zijn er ook wat gekleurde werkschoenen die niet op werkschoenen, maar zelfs op sneakers lijken. De sportieve werkschoenen zitten vaak net als sneakers erg lekker en daarom zijn ze erg populair.