Uncategorized

Welke kleur op de muren?

 

Ben jij toe aan een nieuwe kleur op de muren? Een nieuwe verfrissende kleur kan al een heel groot verschil maken. Het is hierbij van belang dat je wel een juiste kleur kiest die ook goed bij de plek past. Wil jij weten welke kleur goed op je muur staat? Wij helpen je graag.

Bekijk de ruimte

Om te bepalen welke kleur je op de muren wilt doen, is het van belang de ruimte eens goed te bekijken. Waar moet je precies mee werken? Zitten er veel hoeken in de ruimte? Hoe zit het met de lichtinval? Aan de hand van deze factoren kun je bepalen of je de ruimte met de kleur groter wilt laten ogen of misschien juist kleiner en gezelliger wilt laten lijken. Het is natuurlijk ook mogelijk een bepaalde hoek te accentueren door het kleuren van een bepaalde muur. Ook dit geeft een gezellige en kleurrijke uitstraling.

Kies de juiste kleur

Hierna is het tijd om te kiezen voor een kleur. Er zijn enorm veel verschillende kleuren die ieder weer een eigen effect hebben op een ruimte. Wit is bijvoorbeeld perfect voor het creëren van een ruime look, een kleur die prima te combineren is met felle accentkleuren. De kleur geel zorgt voor een vriendelijke en warme uitstraling die weer prachtig te combineren is met donkere kleuren. Rood kan een gevaarlijke kleur zijn, dit geeft al snel de uitstraling agressie. Te veel van een kleur als rood kan dan al snel te veel van het goede zijn. Blauw is een kleur die kalmte en rust uitstraalt, misschien mooi op de meur zowel als een accentkleur in het interieur.

Krijg kleuradvies van een specialist

Soms kan het nogal eens lastig zijn zelf een kleur uit te kiezen die bij jouw woning past. Verfsma is een kleurspecialist die jou hier graag bij helpt. Samen bekijken jullie de ruimte en kiezen jullie hier een geschikte kleur bij die ook past bij jouw persoonlijke wensen. Zo creëer je een prachtig en kleurrijk interieur waar je nog lang van zult genieten.