Elektricien Interieur Verlichting

Vul uw loze ruimte op met een vloerlamp

Geschreven door admin

In iedere woning komen wel loze ruimtes voor, die vaak erg lastig op te vullen zijn. Denk bijvoorbeeld aan de ruimte tussen een bank en fauteuil in de woonkamer, de ruimte tussen uw bed en kast in de slaapkamer, enzovoorts. Hoe zorgt u ervoor dat deze ruimtes uw ruimtes geen saaie uitstraling geven? Een van de mogelijkheden die u in zo’n geval heeft is het gebruik van een vloerlamp. Vloerlampen worden tegenwoordig in tal van verschillende soorten, maten en modellen aangeboden. Dit maakt de kans erg groot dat u een vloerlamp vindt die aansluit bij uw huidige interieur!

Een vloerlamp die aansluit bij uw interieur

Om te voorkomen dat de ruimtes binnen uw woning een rommelige uitstraling krijgen is het van groot belang dat de vloerlamp aansluit bij de rest van uw interieur. Zorg er bijvoorbeeld voor dat wanneer u een strakke en moderne bank of fauteuil heeft, de vloerlamp ook strak en modern is. Wanneer de vloerlamp een andere stijl zou hebben dan de rest van uw interieur, zou dit voor een te groot contrast kunnen zorgen. Iets wat u wilt voorkomen als u uw ruimtes gezellig en in eenzelfde stijl in wilt richten. Doordat er op internet meerdere webwinkels te vinden zijn die vloerlampen aanbieden, vindt u altijd een model die aansluit bij uw huidige interieur.

Inspiratie op doen uit foto’s op persoonlijke blogs

Er zijn steeds meer interieurstylisten die foto’s van de door hen ingerichte ruimtes op sociale media of persoonlijke online blogs delen. Door deze foto’s van verschillende interieurstylisten te bekijken kunt u inspiratie op doen voor uw eigen ruimtes. Hoe maken zij gebruik van vloerlampen om een loze ruimte op te vullen? Welk type lampenkap gebruiken zij bij bepaalde interieurstijlen? Enzovoorts. Vaak komt u aan de hand van deze interieurblogs tot nieuwe inzichten, die uw ruimtes nog gezelliger kunnen maken.